Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόψε η παρέμβαση του πρωθυπουργού

Απόψε η παρέμβαση του πρωθυπουργού

Με συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ, που θα μεταδοθεί στις 18:30 του Σαββάτου, θα παρέμβει ο πρωθυπουργός εν όψει του τρίτου γύρου της προεδρικής εκλογής, το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί στην κρισιμότητα της ψήφου των βουλευτών και να τους φέρει προ των ευθυνών τους για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τις πρόωρες εκλογές.

Με συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ, που θα μεταδοθεί στις 18:30 του Σαββάτου, θα παρέμβει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εν όψει του τρίτου γύρου της προεδρικής εκλογής, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί στην κρισιμότητα της ψήφου των βουλευτών τη Δευτέρα και θα επιχειρήσει να τους φέρει προ των ευθυνών τους για τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τις πρόωρες εκλογές.

Ήδη μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι στον τρίτο γύρο δεν θα υπάρχει «παρών», αλλά η ψήφος θα έχει το ονοματεπώνυμο του κάθε βουλευτή.

Επίσης, ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και τους κινδύνους αποσταθεροποίησης της οικονομίας, εάν διαλυθεί η παρούσα Βουλή.

Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει ακόμη να επιρρίψει στον ΣΥΡΙΖΑ την εξέλιξη της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, όπως και να μεταπείσει όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές για να συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση όλου του λαού, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει, στέλνει μέσω άρθρου του στην Κυριακάτικη Αυγή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Εκεί σημειώνει ότι στο πλαίσιο του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης» -η υλοποίηση του οποίου θα είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως λέει- θα επιδιωχθούν ευρύτερες συναινέσεις.

Για το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», τις εξαγγελίες που έγιναν από τον ίδιο στη φετινή ΔΕΘ, αναφέρει ότι «δεν είναι προς διαπραγμάτευση. Δεν δημιουργεί ανάγκες για νέα δανεικά και δεν θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024