Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε η κυβέρνηση για Πρόεδρο

Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε η κυβέρνηση για Πρόεδρο

Τον καθηγητή και πρώην βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι προσωπικότητα με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία που χαίρει ευρύτατης αποδοχής και στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο. Συνάντηση Τσίπρα - Παυλόπουλου στις 20:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τον καθηγητή και πρώην βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο, πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.

Σήμερα στις 20:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

»» Τσίπρας στην ΚΟ για τη διαπραγμάτευση και τα νομοσχέδια που έρχονται

Εξηγώντας την επιλογή Παυλόπουλου, η οποία έγινε σε συνεννόηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ευρύτερη συναίνεση είναι απαραίτητη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της περιόδου που διανύει χώρα, επισημαίνοντας ότι η επιλογή του υποψηφίου Προέδρου δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη από τη συγκυρία.

Για τον κ. Παυλόπουλο είπε ότι είναι προσωπικότητα με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία που χαίρει ευρύτατης αποδοχής και στην κοινωνία και στο Κοινοβούλιο.

Απαντώντας σε τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιότητα από τον χώρο της Αριστεράς, ο κ. Τσίπρας είπε ότι είναι εύλογη η πρόταση αυτή.

Ωστόσο, πρόσθεσε η αριστερά στις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας δεν υπήρξε ποτέ αλαζονική και ότι η δύναμή της ήταν πάντα ότι δεν διεκδικούσε αξιώματα για τον εαυτό της αλλά την έμπνευση και την καθοδήγηση του λαού.

»» Το βιογραφικό του Προκόπη Παυλόπουλου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024