Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Νίκο Αλιβιζάτο προτείνει για Πρόεδρο το Ποτάμι

Τον Νίκο Αλιβιζάτο προτείνει για Πρόεδρο το Ποτάμι

Το Ποτάμι, με δήλωση του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο. «Καθώς πιστεύω ότι μόνον με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα, αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του επικεφαλής του 'Ποταμιού' κ. Σταύρου Θεοδωράκη και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο ίδιος.

Το Ποτάμι, με δήλωση του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο.

«Έναν ανυποχώρητο υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έναν πανεπιστημιακό δάσκαλο καθολικής αποδοχής που έχει διαπλάσει γενιές νέων Ελλήνων νομικών. Έναν επιστήμονα με ευρωπαϊκή ακτινοβολία, ήδη από τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας του.

» Τέλος, έναν ενεργό πολίτη, που ποτέ δεν εγκλωβίστηκε στα στενά όρια των κομματικών σχηματισμών, αλλά με θάρρος και γνώση άφηνε πάντα το διακριτό του στίγμα στη δημόσια ζωή» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «έναν Έλληνα που η παρουσία του στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα θα ανοίξει μία νέα εποχή για την πατρίδα».

Ο ίδιος ο κ. Αλιβιζάτος δήλωσε: «Υπό τις σημερινές περιστάσεις, όπως διαμορφώθηκαν μετά τις εκλογές, είναι υποχρέωση του καθενός να συμβάλει στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

» Καθώς πιστεύω ότι μόνον με ευρύτερες συναινέσεις μπορεί να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα, αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του επικεφαλής του ‘Ποταμιού’ κ. Σταύρου Θεοδωράκη και τον ευχαριστώ».

Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο κ. Θεοδωράκης είχε πει στην ΚΟ του Ποταμιού: «Αν μας αρέσει η πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την ψηφίσουμε, διαφορετικά θα φέρουμε δική μας πρόταση».

Αρκετοί βουλευτές είχαν τονίσει ότι δεν πρέπει να είναι κατ’ ανάγκη πολιτικός ο νέος Πρόεδρος, καθώς η χώρα έχει καταξιωμένους επιστήμονες και ανθρώπους που έχουν προσφέρει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024