Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιλογή πάνας - Μετάβαση σε άλλο μέγεθος

Επιλογή πάνας – Μετάβαση σε άλλο μέγεθος

Τα μωράκια δεν έχουν όλα την ίδια σωματική διάπλαση και ανάπτυξη και, όσο μεγαλώνουν, η σωματοδομή τους διαφέρει ακόμη περισσότερο.

Τα μωράκια δεν έχουν όλα την ίδια σωματική διάπλαση και ανάπτυξη και, όσο μεγαλώνουν, η σωματοδομή τους διαφέρει ακόμη περισσότερο. Έτσι και η επιλογή της πάνας γίνεται σύμφωνα με την σωματική διάπλαση του μωρού, τo βάρος του και όχι με την ηλικία του. Γι’ αυτό και τα μεγέθη των πανών, αλληλοκαλύπτονται μεταξύ τους στα κιλά.

Αν η ανησυχία σας είναι πώς θα αντιληφθείτε πότε πρέπει να μεταβείτε σε άλλο, μεγαλύτερο μέγεθος… σας ενημερώνουμε ότι θα φανεί από κάποιες ενδείξεις, όπως:

1. Oι ξαφνικές διαρροές. Αν μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την πάνα σας και ξαφνικά έχετε συχνές διαρροές, το πιθανότερο είναι ότι το μωράκι σας έχει μεγαλώσει και έχει μεγαλύτερη ποσότητα ούρων.

2. Η πάνα, όταν του την φοράτε, πρέπει να καλύπτει τον αφαλό. Αν κατεβαίνει κάτω από τον αφαλό, τότε του είναι ήδη μικρή και θα πρέπει να μεταβείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Σε όλες τις πάνες που κυκλοφορούν στην αγορά, θα διαπιστώσετε ότι τα κιλά, μεταξύ των διαφορετικών μεγεθών, εν μέρει αλληλοκαλύπτονται. Αυτό συμβαίνει γιατί ανάλογα με την σωματοδομή κάθε μωρού (π.χ. είναι πιο ψηλό ή πολύ λεπτό κλπ) μπορεί στα ίδια κιλά, σε άλλο μωράκι να εφαρμόζει καλά το προηγούμενο μέγεθος και σε άλλο το αμέσως επόμενο.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024