Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αλλαγή της πάνας: μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με το μωρό σας

Η αλλαγή της πάνας: μια μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας με το μωρό σας

Η αλλαγή της πάνας μπορεί να φαίνεται στην αρχή αρκετά δύσκολη για ένα τόσο μικροσκοπικό κορμάκι... Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι τόσο απλό!

Η αλλαγή της πάνας μπορεί να φαίνεται στην αρχή αρκετά δύσκολη για ένα τόσο μικροσκοπικό κορμάκι… Σύντομα όμως, θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι τόσο απλό!

Θα αλλάζετε το μωρό σας τόσες πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας που γρήγορα θα γίνει για εσάς μια απλή διαδικασία.

Η αλλαγή της πάνας είναι σημαντικό να γίνεται συχνά, περίπου κάθε 3-5 ώρες και οπωσδήποτε άμεσα μετά από κακάκια, γιατί αν μείνουν σε επαφή με το δέρμα για αρκετά λεπτά μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

Η συχνή αλλαγή της πάνας, καθώς και ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοχής είναι ιδιαίτερα καθοριστικά για την αποφυγή των ερεθισμών και τη σωστή υγιεινή της περιοχής.

Τα Babylino Sensitive είναι δερματολογικά ελεγμένα και σχεδιασμένα με φιλικά στο δέρμα υλικά, πιστοποιημένα για απουσία βλαβερών ουσιών (βάσειOeko-Tex®Standard 100). Έτσι, προσφέρουν όχι μόνο εξαιρετικά υψηλή στεγνότητα, αλλά και σίγουρη, φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα.

Συμπληρώστε τη φροντίδα με τη σειρά μωροπετσετών Babycare, οι οποίες, χάρη στο απαλό μαντήλι και την ειδικά μελετημένη σύνθεσή τους με φυτικά εκχυλίσματα, θα χαρίσουν στο μωράκι σας ολοκληρωμένη, απαλή φροντίδα.

Ένα μωράκι 10 μηνών και πάνω πιθανώς να δυσανασχετήσει κατά την αλλαγή της πάνας. Τραβήξτε του την προσοχή από τη διαδικασία αλλαγής, δώστε του το αγαπημένο του παιχνιδάκι ώστε να απασχοληθεί, ή φέρτε το πρόσωπό σας κοντά στο πρόσωπο του μωρού σας, ψιθυρίστε του γλυκόλογα και τραγουδάκια και κάντε το ευτυχισμένο δείχνοντας την αγάπη σας ακόμη και αυτές τις στιγμές.

Πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες από αυτό το στάδιο και μετά οι πάνες-βρακάκια BabyGo, που επιτρέπουν να αλλάζετε το μικρό σας όρθιο, ενώ συνεχίζει το παιχνίδι του!

Κατά τη διάρκεια αλλαγής της πάνας και αφού πρώτα πλύνετε το μωρό σας και του απλώσετε την κρέμα, αφήστε το για λίγο γυμνό να στεγνώσει καλά η περιοχή και να απορροφηθεί η κρέμα.

Άλλωστε είναι ευκαιρία να αφήσετε το μωρό σας να παίξει και να κινηθεί με πλήρη ελευθερία. Είναι η στιγμή που λατρεύουν όλα τα μωρά!

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024