Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
On TV

On TV

Η On Telecoms ονομάζει τις υπηρεσίες τηλεόρασης ON TV. Η υπηρεσία IPTV απευθύνεται σε συνδρομητές που θα επιλέξουν είτε το συνδυασμό της υπηρεσίας τηλεόρασης με την σταθερή τηλεφωνία της ή σταθερή τηλεφωνία, πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω ADSL και τηλεόραση. Το δίκτυο της On Telecoms καλύπτει την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Η On Telecoms ονομάζει τις υπηρεσίες τηλεόρασης ON TV. Η υπηρεσία IPTV απευθύνεται σε συνδρομητές που θα επιλέξουν είτε το συνδυασμό της υπηρεσίας τηλεόρασης με την σταθερή τηλεφωνία της ή σταθερή τηλεφωνία, πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω ADSL και τηλεόραση. Το δίκτυο της On Telecoms καλύπτει την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό σημαίνει ότι πριν μελετήσετε την πρότασή της, θα πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του δικτύου της στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να το κάνετε από το δικτυακό τόπο της On, εισάγοντας τον αριθμό του τηλεφώνου σας («Θέλω να γίνω ON»).

Αφού βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα του δικτύου, μπορείτε να μελετήσετε τις εναλλακτικές προτάσεις: «On Telephony & TV» ή «On Triple Play» (εδώ υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα με διαφορετικές παροχές).

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η υπηρεσία ΟΝ TV παρέχεται σε συνδυασμό με την τηλεφωνία αντί 26,76 ευρώ το μήνα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις), σε συνδυασμό με τηλεφωνία και ADSL αντί 36,08 ευρώ το μήνα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και ADSL έως 24Mbps) και με τα πακέτα On Triple Play Unlimited (όλα τα παραπάνω και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς 43 προορισμούς) με 41,24 ευρώ το μήνα και τέλος με το On Triple Play Plus με 43,32 ευρώ το μήνα (με κλήσεις 60 λεπτών προς κινητά και άλλες παροχές).

Σε κάθε περίπτωση, περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες On Cinema, φυσικά τα κανάλια της Digea (αφού ο αποκωδικοποιητής υποστηρίζει MPEG-4), το μπουκέτο των ελληνικών και ξένων καναλιών και ό,τι άλλο αφορά στην υπηρεσία της τηλεόρασης. Αυτό σημαίνει πως δεν περιορίζεται τις τηλεοπτικές σας επιλογές από το πρόγραμμα τηλεφωνίας ή/και Ίντερνετ που θα επιλέξετε.

Η υπηρεσία On Cinema σας επιτρέπει να επιλέξετε από τη συλλογή τίτλων της On που περιλαμβάνει τελευταίες κυκλοφορίες και κλασικές ταινίες. Αφού επιλέξετε την ταινία που σας ενδιαφέρει, την έχετε στη διάθεσή σας για 24 ώρες, με όλες τις λειτουργίες ενός DVD player (play, stop, pause, fast forward και rewind), απλά πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα στο τηλεκοντρόλ.

Εκτός από την υπηρεσία On Cinema, η On παρέχει πρόσβαση σε παιχνίδια με τη χρήση του τηλεκοντρόλ.

Η υπηρεσία On Multiplex είναι συνδρομητική. Η On επιλέγει κάθε εβδομάδα 6 από τις καλύτερες ταινίες του On Cinema και δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή μέσω μιας εφαρμογής να δει τα trailer και να παρακολουθήσει όποιες και όσες θέλει, όποτε θέλει. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 8,03 ευρώ το μήνα.

Τέλος, συνδρομητικό είναι και το ευρωπαϊκό αισθησιακό κανάλι Dorcel TV (8,03 ευρώ το μήνα).

Για την υπηρεσία απαιτείται αποκωδικοποιητής, το On Video Box, ο οποίος παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία στους συνδρομητές της συνδυαστικής υπηρεσίας (τις προαναφερόμενες).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024