Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
hol my TV

hol my TV

H hellas on line προσθέτει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στο πακέτο των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ μέσω ADSL. Υπό την προϋπόθεση ότι είστε ή θέλετε να γίνεται συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ, παρέχει υπηρεσίες IPTV με μια συνδρομή 8 ευρώ και πρόσβαση στο hol video club, όπου ενοικιάζετε ταινίες για ένα ή δύο 24ωρα με χρέωση ανά ταινία.

H hellas on line προσθέτει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στο πακέτο των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ μέσω ADSL. Υπό την προϋπόθεση ότι είστε ή θέλετε να γίνετε συνδρομητής σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ από τη hol, παρέχει υπηρεσίες IPTV με μια συνδρομή 8 ευρώ το μήνα και πρόσβαση στο hol video club, όπου ενοικιάζετε ταινίες για ένα ή δύο 24ωρα με χρέωση ανά ταινία.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής της hol, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε σύνδεση με ονομαστική ταχύτητα έως 24Mbps, διαφορετικά θα πρέπει να αναβαθμίσετε το συμβόλαιό σας σε αυτή τη θεωρητική ταχύτητα. Έπειτα, κατόπιν αιτήματός σας, η hol θα ελέγξει εκ των προτέρων εάν είναι δυνατόν να σας δώσει υπηρεσία IPTV (συμπληρώστε τα στοιχεία σας για τον έλεγχο στο σάιτ της hol my TV). Μπορείτε βέβαια να καλέσετε για αυτό στο 13844, να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της συνεργαζόμενης Vodafone ή να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στην υπηρεσία e-care με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Εάν δεν είστε συνδρομητής hol, θα πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του δικτύου στην περιοχή σας και να επιλέξετε ένα πακέτο τηλεφωνίας και ADSL 24Mbps (hol double-play, hol double-play GR ή hol adsl plus). Παράλληλα, θα πρέπει να κάνετε αίτηση για την υπηρεσία hol my TV. Αν και μπορείτε να ζητήσετε μια εκτίμηση για το κατά πόσον είναι εφικτή η παροχή της υπηρεσίας στο σπίτι σας (η υπηρεσία αφορά μόνο σε οικιακούς συνδρομητές, όχι σε επαγγελματίες), οι έλεγχοι στη γραμμή σας δεν μπορεί παρά να γίνουν μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Εάν οι έλεγχοι αυτοί είναι επιτυχείς, τότε θα λάβετε (και θα χρεωθείτε) για την υπηρεσία.

Στο δικτυακό τόπο της hol θα βρείτε αναλυτικούς τιμοκαταλόγους για τα διαθέσιμα πακέτα hol double play με σύνδεση στα 24Mbps. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, χωρίς τη συνδρομή hol my TV των 8 ευρώ το μήνα, στο πακέτο hol double play έχετε:

  • Με 41,20 ευρώ το μήνα, ADSL έως 24Mbps, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 60 λεπτά προς κινητά, δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες, με εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 45,90 ευρώ. Δηλαδή, με 49,50 ευρώ το μήνα έχετε όλα τα παραπάνω και hol my TV.

Τι εξοπλισμός απαιτείται

Εκτός από τον router που συνοδεύει την υπηρεσία hol double play, θα χρειαστεί να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση και το router. Ο αποκωδικοποιητής χρησιδανείζεται, δηλαδή παρέχεται χωρίς χρέωση και πρέπει να επιστραφεί στην hellas on line μετά τη διακοπή της υπηρεσίας (διαφορετικά θα επιβαρυνθείτε με 80 ευρώ). Εάν παρά τις αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης, χρειάζεστε τεχνικό για την εγκατάσταση του εξοπλισμού θα χρεωθείτε 49,90 ευρώ. Η συνδρομή είναι αορίστου χρόνου, εάν όμως διακόψετε πριν συμπληρώσετε 12 μήνες στην υπηρεσία θα χρεωθείτε 35,90 ευρώ.

Ο αποκωδικοποιητής της hol δεν υποστηρίζει τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, δηλαδή εάν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει ήδη το πρότυπό τους, δηλαδή το ΜPEG-4, θα πρέπει να προμηθευτείτε άλλο αποκωδικοποιητή.

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις των υπηρεσιών που παρουσιάζουμε στο αφιέρωμα, μπορείτε να δείτε τα κανάλια της hol TV και τις ταινίες του hol video club μόνο στην τηλεόραση στην οποία είναι συνδεδεμένος ο αποκωδικοποιητής.

Ομοίως, ο αποκωδικοποιητής συνδέεται στο router, μέσω καλωδίου Ethernet, που τουλάχιστον στην περίπτωση της hol υπάρχει στη συσκευασία του. Παρά το γεγονός ότι ο router υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, η σύνδεση με τον αποκωδικοποιητή δεν γίνεται έτσι. Απαιτείται καλωδιακή σύνδεση, αν και κάπου εδώ εμφανίζεται η χρησιμότητα των λεγόμενων poweline adapter. Έτσι, o router θα μοιράζετε με τον αποκωδικοποιητή και τον υπολογιστή σας μέσω του ηλεκτρολογικού δικτύου του σπιτιού σας (θα έχετε βάλει σε δύο πρίζες τους αντάπτορες). Λεπτομέρειες για τους powerline adapter και άλλες χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της hol my TV.

Δείτε ένα ενημερωτικό βίντεο από το getitnow.gr σχετικά με τους αντάπτορες PLC

  • Δείτε τι θα βλέπετε στο hol my TV με τα μάτια του in.gr Τηλεόραση
  • Δείτε τις ταινίες που παρέχει η υπηρεσία hol video club από το in.gr Home Cinema.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024