Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΤΕ Cinema On Demand & OTE Club On Demand

ΟΤΕ Cinema On Demand & OTE Club On Demand

Με την OTE TV μέσω Conn-x, ο ΟΤΕ εισάγει τις υπηρεσίες Video On Demand και δίνει στους συνδρομητές της IPTV τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα: το ΟΤΕ Cinema On Demand και το OTE Club On Demand. Το in.gr Home Cinema, αναζήτησε κάθε σχετική λεπτομέρεια.

Με την OTE TV μέσω Conn-x, ο ΟΤΕ εισάγει τις υπηρεσίες Video On Demand και δίνει στους συνδρομητές της IPTV τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα: το ΟΤΕ Cinema On Demand και το OTE Club On Demand. Το in.gr Home Cinema, αναζήτησε κάθε σχετική λεπτομέρεια.

Κοινές παροχές αμφότερων των προγραμμάτων είναι:

  • Oι υπηρεσίες βίντεο κατ’απαίτηση διατίθενται μόνο με την OTE TV μέσω Conn-x και όχι μέσω δορυφόρου.
  • Όλες οι ταινίες είναι σε Standard Definition (SD) και διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους (αποκλειστικά). Τα περισσότερα παιδικά προγράμματα και ταινίες είναι μεταγλωττισμένα.
  • Υπηρεσίες όπως ο γονικός έλεγχος (δυνατότητα κλειδώματος των προγραμμάτων που θεωρούνται ακατάλληλα), αλλά και η δυνατότητα αναζήτησης των ταινιών με βάση τον τίτλο ή τον συντελεστή (ηθοποιό, σκηνοθέτη) είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.
  • Η κάθε ταινία διαθέτει καρτέλα που περιέχει πληροφορίες και το αντίστοιχο τρέιλερ.

  • Η ενημέρωση για τις νέες ταινίες/κυκλοφορίες που διατίθενται μέσω των υπηρεσιών βίντεο, γίνεται μέσω newsletter, αλλά και με βίντεο προώθησης (video promo), το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη κάθε συνδρομητή.

Αυτό που κυρίως διαφοροποιεί τις δύο υπηρεσίες είναι το εύρος των ταινιών που παρέχονται, καθώς και ο τρόπος χρέωσης, που είναι διαφορετικός. Αναλυτικά:

OTE Club On Demand

Υπάρχουν 2.000 τίτλοι στη διάθεση του συνδρομητή ανά πάσα στιγμή, για απεριόριστη θέαση, οι οποίοι ανανεώνονται σε μηναία βάση.

  • Η χρέωση γίνεται μέσω της μηνιαίας συνδρομής, που είναι 5,00 ευρώ.

Οι τίτλοι των ταινιών είναι κατηγοριοποιημένοι ως εξής: ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και μουσική. Σε κάποιες κατηγορίες υπάρχει και επιμέρους κατηγοριοποίηση ανάλογα με το περιεχόμενο. Έτσι, στις ταινίες θα βρούμε ταινίες περιπέτειας, θρίλερ, κωμωδίες, κοινωνικές κ.ά.

  • Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι η Μουσική, όπου μπορούμε να αναζητήσουμε βιντεοκλίπ, συναυλίες και μουσικά ντοκιμαντέρ από την εγχώρια αλλά και από τη διεθνή μουσική σκηνή.

Οι πιο απαιτητικοί κινηματογραφόφιλοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως σε γενικές γραμμές οι τίτλοι των ευρωπαϊκών ταινιών που διατίθενται είναι μόνο από συμπαραγωγές με αμερικάνικα στούντιο, ενώ ο ελληνικός κινηματογράφος είναι ανύπαρκτος. Όσοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για σινεφίλ ταινίες, ενδεχομένως να αρκεστούν στο κανάλι Sundance, το οποίο περιλαμβάνεται στα κανάλια της OTE TV.

Στην εν λόγω υπηρεσία δεν θα βρείτε πρόσφατες κυκλοφορίες και αισθησιακές ταινίες.

ΟΤΕ Cinema On Demand

Υπάρχουν 500 τίτλοι ταινιών, οι οποίοι ανανεώνονται σε μηνιαία ή, κάποιες φορές, και σε εβδομαδιαία βάση.

Αυτό που κάνει το ΟΤΕ Cinema αξιόλογο είναι πως στην υπηρεσία αυτή θα βρείτε όλες τις πρόσφατες κυκλοφορίες ταινιών, από μεγάλα χολιγουντιανά στούντιο. Η διαθεσιμότητα των τίτλων αυτών συγχρονίζεται με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας προς ενοικίαση της ταινίας στα βιντεοκλάμπ.

  • Το κόστος χρέωσης είναι από 1,00 έως και 4,50 ευρώ, ανάλογα με την ταινία, και μπορείτε να τη δείτε μέσα σε 24 ώρες, όσες φορές θέλετε (απεριόριστη θέαση).

Ενδεχομένως και εδώ οι απαιτήσεις ενός σινεφίλ να μην καλυφθούν, αφού και στο ΟΤΕ Cinema οι τίτλοι των ευρωπαϊκών ταινιών που διατίθενται είναι μόνο από συμπαραγωγές με αμερικάνικα στούντιο, ενώ και πάλι ο ελληνικός κινηματογράφος είναι ανύπαρκτος, αν και κατά περιόδους υπάρχουν προσφορές με πιο «ψαγμένες» ταινίες.

Όπως προαναφέρθηκε, όσοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για ταινίες σινεφίλ ενδεχομένως να αρκεστούν στο κανάλι Sundance, το οποίο διαθέτει πλούσιο ευρετήριο βραβευμένων και μη ταινιών για απαιτητικούς σινεφίλ!

Η διαδικασία για την ενοικίαση της ταινίας είναι πολύ απλή. Πριν νοικιάσετε την ταινία, μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες από την αντίστοιχη καρτέλα, όπου αναγράφεται εκτός των άλλων και η τιμή ενοικίασης, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και το τρέιλερ.

Μέσω του γονικού ελέγχου μπορείτε να κλειδώσετε όχι μόνο τα μη επιθυμητά προγράμματα αλλά και τις υπηρεσίες με χρέωση (ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού το ΟΤΕ Cinema On Demand διαθέτει και αισθησιακές ταινίες).

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου του λογαριασμού μέσω του 13888, ώστε να γνωρίζει ο συνδρομητής ανά πάσα στιγμή τι έχει χρεωθεί.

Χριστίνα Φωτιάδη

in.gr Home Cinema

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024