Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Forthnet και Nova Μαζί

Forthnet και Nova Μαζί

O Όμιλος Forthnet αξιοποιεί την συνύπαρξη Forthnet και Nova στα σπλάχνα του και προσφέρει έκπτωση 20% σε όσους δεχτούν να συνδυάσουν κάποια από τις υπηρεσίες της Forthnet (για τηλεφωνία, ή/και για πρόσβαση στο Ίντερνετ) με κάποιες από τις υπηρεσίες περιεχομένου που διαθέτει η ομολογουμένως πλούσια Nova.

O Όμιλος Forthnet αξιοποιεί την συνύπαρξη Forthnet και Nova στα σπλάχνα του και προσφέρει έκπτωση 20% σε όσους δεχτούν να συνδυάσουν κάποια από τις υπηρεσίες της Forthnet (για τηλεφωνία, ή/και για πρόσβαση στο Ίντερνετ) με κάποιες από τις υπηρεσίες περιεχομένου που διαθέτει η ομολογουμένως πλούσια Nova. Προφανώς, δεν αποτελεί προϋπόθεση η ύπαρξη σύνδεσης ADSL, αφού η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης και video on demand της Nova εξυπηρετείται από δορυφόρο και όχι από την ευρυζωνική γραμμή του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet.

Ενημέρωση 2 Νοεμβρίου 2011: Ο Όμιλος Forthnet ανακοίνωσε τη διάθεση της υπηρεσίας Forthnet Satellite Internet για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου σε «προνομιακή» τιμή 39,90 ευρώ το μήνα. Η υπηρεσία αυτή, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με οποιαδήποτε υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Nova με έκπτωση 20% και στις δύο υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές Nova, που έχουν για παράδειγμα την υπηρεσία Nova Full Pack, μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Satellite Broadband, με 19,54€ επιπλέον το μήνα. Αμφότερες οι υπηρεσίες εξυπηρετούνται από το ίδιο κάτοπτρο.

Εντούτοις, για να λάβετε την προνομιακή έκπτωση του συνδυασμού των υπηρεσιών, θα πρέπει να αποκτήσετε είτε τηλεφωνία (μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό σας με τη φορητότητα, όπως συμβαίνει με όλους τους εναλλακτικούς παρόχους), είτε ADSL, ή και τα δύο μαζί από την Forthnet, σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπηρεσία Nova.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του δικτύου της Forthnet στην περιοχή σας. Μπορείτε να το κάνετε άμεσα, εισάγοντας τον αριθμό του τηλεφώνου σας στο δικτυακό τόπο της Forthnet στον Οδηγό Κάλυψης του δικτύου της Forthnet (ή φυσικά, να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Forthnet) για να είστε βέβαιοι ότι καταρχήν, η έκπτωση σας αφορά.

Δεν χρειάζεται να σας απασχολήσουν τα υπόλοιπα στοιχεία της ευρυζωνικής σύνδεσής σας, εάν υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε ADSL από τη Forthnet, όπως η απόσταση από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο, η ποιότητα του χαλκού και άλλα. Η ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος δεν εξαρτάται από αυτές τις παραμέτρους, καθώς εδώ δεν μιλάμε για IPTV αλλά για δορυφορική τηλεόραση.

Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι ο χρόνος για τον οποίο δεσμεύεστε στις επιμέρους υπηρεσίες, ανάλογα με την προσφορά που θα επιλέξετε και φυσικά ποιά είναι η διάρκεια της εκάστοτε προσφοράς.

Στην προκειμένη περίπτωση, η δέσμευση στις επιμέρους υπηρεσίες κυμαίνεται από 12 έως 18 μήνες, ανάλογα με το συνδυασμό που θα επιλέξετε.

  • Φυσικά, όσο μεγαλύτερη είναι η δέσμευση τόσο περισσότερο θα απολαμβάνετε την προνομιακή τιμή της υπηρεσίας τόσο στο λογαριασμό σας Forthnet, όσο και στο λογαριασμό σας Nova (καθώς θα λαμβάνετε δύο λογαριασμούς). Κατά καιρούς η εταιρία τρέχει και διάφορες προσφορές επάνω σε συγκεκριμένους συνδυασμούς. Δείτε τις τρέχουσες προσφορές Forthnet και Nova Μαζί.

Για παράδειγμα, ισχύει για 18 μήνες η προσφορά με την οποία αποκτάτε με 49,90 ευρώ το μήνα το πακέτο forthnet 2play Economy (ADSL έως 24Mbps και σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κ.ά.) και το πακέτο Nova Cinema +Value Pack (στο οποίο περιλαμβάνονται τα κανάλια Nova Cinema με πρεμιέρες, τις καλύτερες ταινίες κ.ά.).

Μετά, θα πρέπει να καταβάλλετε τα πάγια (θα λαμβάνετε δύο λογαριασμούς) αναπροσαρμοσμένα με βάση τον τιμοκατάλογο που θα ισχύει τότε, χωρίς ωστόσο να χάνετε την έκπτωση 20% στο πάγιο και των δύο υπηρεσιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, σήμερα το forthnet 2playEconomy χωρίς προσφορά κοστίζει 34,90 ευρώ το μήνα και το Nova Cinema 51,63 ευρώ το μήνα. Έτσι, αν υποθέσουμε ότι οι τιμές αυτές παραμένουν ίδιες για τους επόμενους 18 μήνες, τότε το πακέτο θα σας κοστίζει 69,26 ευρώ το μήνα με την έκπτωση 20% των συνδυασμένων υπηρεσιών (το προνόμιό σας ισχύει «για πάντα» σύμφωνα με την Forthnet).

Όπως διαπιστώνεται, η μεγαλύτερη δέσμευση σας εξασφαλίζει έκπτωση μεγαλύτερη του 20% σε όλες τις υπηρεσίες Forthnet και Nova, καθώς οι υπηρεσίες βρίσκονται σε προσφορά.

Επίσης, πρέπει να σημειώσετε ότι η έκπτωση αφορά σε όλες τις συνδρομές των υπηρεσιών της Forthnet και της Nova, δεν αφορά όμως τον εξοπλισμό για την εγγραφή ταινιών (PVR), τη συνδρομή στο Adult Pack για ενήλικους (Nova Adult Pack), την υπηρεσία προβολής των διαφορετικών καναλιών/ταινιών σε δύο τηλεοράσεις (Nova Multiview) ή, άλλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Σε ότι αφορά στις ψηφιακές ευκολίες, η Nova παρέχει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της την υπηρεσία Νova Plus. Εντούτοις, για την παροχή όλων αυτών των δυνατοτήτων θα πρέπει να προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό με σκληρό δίσκο και συγκεκριμένα το NovaBox HD PVR 865, με κόστος 149 ευρώ (χωρίς έκπτωση στην περίπτωση αυτή).

Τέλος, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι, εάν επιλέξετε τηλεφωνία θα επιβαρυνθείτε με τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή ύψους 29,90€ και σε περίπτωση διακοπής μιας υπηρεσίας (Forthnet ή/και Nova) πριν το πέρας της λήξης του συμβολαίου υπάρχει τέλος διακοπής συνδυαστικών υπηρεσιών ίσο με 100 ευρώ. Για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά εξακολουθούν να ισχύουν όσα προβλέπουν οι συμβάσεις τους τόσο για τους ελάχιστους χρόνους παραμονής στην υπηρεσία όσο και για τα τέλη διακοπής της υπηρεσίας.

  • Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών Forthnet 13831, Καταστήματα Forthnet,
  • Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Nova 18345

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024