Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και ψηφιακές ευκολίες στην OTE TV

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και ψηφιακές ευκολίες στην OTE TV

Η ΟΤΕ TV παρέχεται με δύο τρόπους: είτε δορυφορικά, είτε μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσής σας. Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή της IPTV οι ευκολίες και οι υπηρεσίες είναι μάλλον περισσότερες, με κυριότερες την δυνατότητα εγγραφής προγράμματος, τα παιχνίδια και φυσικά, τις υπηρεσίες βίντεο κατ'απαίτηση.

Η ΟΤΕ TV παρέχεται με δύο τρόπους: είτε δορυφορικά, είτε μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσής σας. Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή της IPTV οι ευκολίες και οι υπηρεσίες είναι μάλλον περισσότερες, με κυριότερες την δυνατότητα εγγραφής προγράμματος, τα παιχνίδια και φυσικά, τις υπηρεσίες βίντεο κατ’απαίτηση.

ΟΤΕ ΤV μέσω Δορυφόρου

  • Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών για την τρέχουσα ημέρα και τις επόμενες έξι ημέρες.

  • Κλείδωμα περιεχομένου 5 επιπέδων και καναλιών

Μέσα από το Γονικό Έλεγχο έχετε τη δυνατότητα να απαγορεύσετε στα παιδιά σας την πρόσβαση σε περιεχόμενο για ανηλίκους. Τα επίπεδα είναι 5 και μπορείτε να τα ορίσετε ως εξής: από το «Βασικό Μενού» επιλέξτε «Ρυθμίσεις» και στη συνέχεια «Γονικός Έλεγχος». Θα σας ζητηθεί να βάλετε Κωδικό PIN και κατόπιν θα μπορέσετε να επιλέξετε το επίπεδο που επιθυμείτε. Επίσης, μέσα από το ίδιο μενού μπορείτε να κλειδώσετε τα κανάλια που επιθυμείτε.

  • Λίστα αγαπημένων καναλιών

Μπορείτε να ορίσετε μια λίστα Αγαπημένων καναλιών, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα κανάλια της αρεσκείας σας. Η λίστα των αγαπημένων καναλιών μπορεί να περιλαμβάνει κανάλια από το «μπουκέτο» της υπηρεσίας ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, αλλά και ελεύθερα δορυφορικά και επίγεια ψηφιακά κανάλια.

ΟΤΕ TV μέσω Conn-X

  • Time Shift TV & Personal Video Recording (PVR)

Με τις υπηρεσίες αυτές έχετε τη δυνατότητα να «παγώσετε» ή να εγγράψετε το live πρόγραμμα της τηλεόρασης καθώς και να προγραμματίσετε μελλοντικές εγγραφές μέσω του αποκωδικοποιητή σας. Επίσης με την δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων, μπορείτε να προγραμματίσετε να γράψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή σειρές ή τον αγώνα που θέλετε ώστε να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Για να κάνετε χρήση των παραπάνω δύο λειτουργιών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε τη θύρα USB του αποκωδικοποιητή για να συνδέσετε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

  • Παιχνίδια στην Τηλεόραση

Εκτός από τις υπηρεσίες Video On Demand, η συνδρομητική IPTV, σε αντίθεση με τη δορυφορική εκδοχή της, σας δίνει πρόσβαση σε κάποια παιχνίδια (casual games, όπως παζλ, πόκερ, πασιέντζα και άλλα), η λίστα των οποίων ανανεώνεται κάθε μήνα καθώς και Καραόκε.

  • Εγγραφή και παράλληλη προβολή τηλεοπτικού προγράμματος

Κατά τη διάρκεια εγγραφής ενός προγράμματος μπορείτε να παρακολουθείτε κανονικά τη ροή του ζωντανού προγράμματος χωρίς καμιά παρεμβολή. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την υπηρεσία Pause TV οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς.

  • Γονικός Έλεγχος

Μέσα από το Γονικό Έλεγχο έχετε τη δυνατότητα να απαγορεύσετε στα παιδιά σας την πρόσβαση σε περιεχόμενο για ενηλίκους (τα επίπεδα είναι 5 – αν για παράδειγμα επιλέξετε «Επιθυμητή η γονική συναίνεση», οι επιλογές που υπερβαίνουν το συγκεκριμένο επίπεδο κλειδώνουν. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον Κωδικό PIN για προβολή εκπομπής/ταινίας με βαθμό καταλληλότητας «Απαραίτητη η γονική συναίνεση»). Η επιλογή σας διατηρείται και αφορά και στις ταινίες που ενδεχομένως ενοικιάζετε μέσω του OTE Club On Demand – δεν θα εμφανίζονται στον κατάλογο «Ενοικιάσεις» οι ταινίες που υπερβαίνουν το επίπεδο που ορίσατε.

  • Αγαπημένα Κανάλια

Μέσα από το «Πρόγραμμα» του ΟΤΕ TV Mέσω Conn-x μπορείτε να θέσετε τα αγαπημένα σας κανάλια πρώτα στη λίστα ώστε να τα βρίσκετε πιο εύκολα και γρήγορα. Εναλλακτικά μπορείτε, ενώ παρακολουθείτε το κανάλι που επιθυμείτε να το εντάξετε στα Αγαπημένα πατώντας το κουμπί του τηλεχειριστηρίου που έχει το σύμβολο της καρδιάς και αυτόματα θα γίνει καταχώρηση. Μπορείτε να αλλάξετε τη λίστα των Αγαπημένων από το μενού.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024