Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μια βόλτα στο βιντεοκλάμπ της hol

Μια βόλτα στο βιντεοκλάμπ της hol

Το hol video club έχει στα ράφια του 800 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Στη γκάμα του προστίθενται και οι νέες κυκλοφορίες την ίδια ημέρα που θα τις βρίσκατε σε ένα παραδοσιακό κατάστημα. Επίσης, θα βρείτε αρκετούς τίτλους από τον γαλλικό και τον ισπανικό, αλλά και τον ιταλικό κινηματογράφο. Αν έχετε τηλεόραση HD, τότε θα την αξιοποιήσετε αφού οι περισσότεροι τίτλοι είναι διαθέσιμοι και σε υψηλή ευκρίνεια.

Στην ταινιοθήκη του hol video club θα βρείτε περίπου 800 τίτλους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, με δυνατότητα θέασης σε Standard και σε High Definition ανάλογα με την κατηγορία, αν και στις περισσότερες υπάρχει η δυνατότητα θέασης και στις δύο αναλύσεις.

Το κόστος ενοικίασης κυμαίνεται από 1,99 έως 4,99 ευρώ ανάλογα με την ταινία (αφορά τις κατηγορίες: blockbuster, νέες κυκλοφορίες και αισθησιακές) και περιλαμβάνει απεριόριστη θέαση εντός 24 ή 48 ωρών.

  • Στις κατηγορίες Warner TV/τηλεοπτικές σειρές, παιδικές σειρές και ταινίες σινεφίλ η χρέωση είναι μηδενική!

Σχετικά με το ρυθμό ανανέωσης των τίτλων, γίνεται σε μηνιαία βάση, ειδικά όσον αφορά στις παλαιότερες ταινίες και τους νέους κύκλους επεισοδίων των τηλεοπτικών σειρών.

  • Οι νέες κυκλοφορίες προστίθενται στο hol video club στην ίδια ημερομηνία που διατίθενται από τα βιντεοκλάμπ.

Αν και δεν υπάρχουν ελληνικοί τίτλοι ταινιών, η hol στοχεύει σε νέες συνεργασίες, ώστε να εμπλουτίσει το περιεχόμενό της.

  • Στον κατάλογο των ταινιών υπάρχουν αρκετοί τίτλοι από το γαλλικό και τον ισπανικό κινηματογράφο και ελαφρώς λιγότεροι από τον ιταλικό κινηματογράφο.

Η hol εμφανίζεται να δίνει βαρύτητα στη γνωριμία του ευρύτερου κινηματογραφόφιλου κοινού με τη χρήση της υπηρεσίας Video On Demand και ως εκ τούτου, δίνει έμφαση σε αναγνωρίσιμες ταινίες από το Χόλιγουντ. Με στόχο την κάλυψη των αναγκών ειδικού, απαιτητικού κοινού, σε πρώτη φάση προβλέπονται αφιερώματα, δεδομένης και της δυσκολίας εύρεσης ανάλογου υλικού σε ηλεκτρονική/ψηφιοποιημένη μορφή καλής ποιότητας.

Στο hol video club δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για ντοκιμαντέρ προς το παρόν, δεδομένου πως οι λάτρεις του είδους μπορούν να απολαύσουν άφθονο περιεχόμενο της ανάλογης κατηγορίας μέσα από τα έξι κανάλια Discovery της hol my TV.

Σχετικά με τη χρηστικότητα διάφορων εφαρμογών:

  • Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης των ταινιών με βάση τον τίτλο ή το συντελεστή (ηθοποιό, σκηνοθέτη).
  • O Γονικός Έλεγχος παρέχει τη δυνατότητα κλειδώματος προγραμμάτων που θεωρούνται ακατάλληλα ή υπηρεσίες που είναι χρεώσιμες.
  • Ο Έλεγχος Λογαριασμού παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ιστορικό των ενοικιάσεων για τον τρέχοντα μήνα ή για τους προηγούμενους 2, 3 ή 6 μήνες, από την οθόνη.
  • Ξένες ταινίες και σειρές διατίθενται με υπότιτλους (μόνο ελληνικούς), ενώ μεταγλωττίσεις υπάρχουν για όλα τα παιδικά προγράμματα (σειρές και ταινίες).
  • Τρέιλερ διατίθενται για όλους τους τίτλους, εκτός των τηλεοπτικών σειρών, με ελληνικούς υπότιτλους.

Όσον αφορά τις καρτέλες με στοιχεία για την κάθε ταινία ξεχωριστά, θα βρείτε πλούτο χρήσιμων πληροφοριών (ελληνικό και πρωτότυπο τίτλο, τρέιλερ, πόστερ, διάρκεια, σύντομη περίληψη/περιγραφή, ηθοποιούς, σκηνοθέτη, έτος παραγωγής , καταλληλότητα περιεχομένου) και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια δικαιώματος ενοικίασης, τη διάρκεια διαθεσιμότητας της ταινίας από την υπηρεσία, καθώς και την τιμή ενοικίασης – στην περίπτωση που υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Οι συνδρομητές ενημερώνονται μέσω του ειδικά διαμορφωμένου website, www.holmytv.gr, το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των ταινιών που παρέχονται από την υπηρεσία, καθώς και μέσω του μηνιαίου newsletter της υπηρεσίας. Μελλοντικά η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα τα σημεία επαφής με τους συνδρομητές της (μηνιαίος λογαριασμός τηλ/κών τελών, καταστήματα Vodafone, social media, κ.λπ.) προκειμένου να γνωστοποιήσει τη διάθεση νέου περιεχομένου.

Χριστίνα Φωτιάδη

in.gr Home Cinema

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024