Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πληροφορίες τιμοκαταλόγου για όλες τις υπηρεσίες τηλεόρασης

Πληροφορίες τιμοκαταλόγου για όλες τις υπηρεσίες τηλεόρασης

Συγκεντρώνουμε τις τιμές καταλόγου και σας παραπέμπουμε στις τρέχουσες προσφορές όλων των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης. Έτσι, αφού δείτε τι διέκριναν από πλευράς περιεχομένου και υπηρεσιών το in.gr TV και το in.gr Home Cinema και βεβαιωθείτε στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό ότι οι προτάσεις τους σας αφορούν όπως σας υπέδειξε το tech.in.gr, θα συγκρίνετε τις παροχές σε τηλεφωνία ή/και πρόσβαση στο Ίντερνετ και θα επιλέξετε όποια σας συμφέρει για λίγο ή για συνδρομή αορίστου χρόνου.

Συγκεντρώνουμε τις τιμές καταλόγου και σας παραπέμπουμε στις τρέχουσες προσφορές όλων των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης. Έτσι, αφού δείτε τι διέκριναν από πλευράς περιεχομένου και υπηρεσιών το in.gr TV και το in.gr Home Cinema και βεβαιωθείτε, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, ότι οι προτάσεις τους σας αφορούν όπως σας υπέδειξε το tech.in.gr, θα συγκρίνετε τις παροχές σε τηλεφωνία ή/και πρόσβαση στο Ίντερνετ και θα επιλέξετε όποια σας συμφέρει για λίγο ή για συνδρομή αορίστου χρόνου.

ΟΤΕ TV – Τιμές τιμοκαταλόγου

OTE TV μέσω Δορυφόρου για όσους δεν έχουν ούτε τηλέφωνο ΟΤΕ

  • Family Pack € 21,13 το μήνα
  • Full Pack € 28,00 το μήνα

ΟΤΕ TV μέσω Δορυφόρου για όσους έχουν τηλέφωνο ΟΤΕ

  • Family Pack € 16,90 το μήνα
  • Full Pack € 22,40 το μήνα

OTE TV μέσω Conn-X

  • Family Pack € 16,90 το μήνα
  • Full Pack € 22,40 το μήνα

OTE Club On Demand για όσους έχουν OTE μέσω Conn-X

  • 5 ευρώ το μήνα

Δείτε επίσης, τα προγράμματα του ΟΤΕ που συνδυάζουν σταθερή τηλεφωνία, ADSL και τηλεόραση:

1. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: 180‘ προς εθνικά σταθερά, 20‘ προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 2Mbps και OTE Family Pack με 45,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με € 49,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,

2. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: 250‘ προς εθνικά σταθερά, 50′ προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 24Mbps και OTE Family Pack με 52,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με € 56,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,

3. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: απεριόριστη ομιλία προς εθνικά σταθερά, 30 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 2Mbps και OTE Family Pack με 54,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με € 56,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,

4. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: απεριόριστη ομιλία προς εθνικά σταθερά, 60 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 24Mbps και OTE Family Pack με 58,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με € 60,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

Οι τιμές αυτές ισχύουν έως τις 10 Φεβρουαρίου 2012.

Forthnet και Nova μαζί

Μπορείτε να επιλέξετε τηλέφωνο ή και πρόσβαση στο Ίντερνετ από τη forthnet και να συνδυάσετε το πακέτο σας με κάποιο από τα μπουκέτα της Nova. Έτσι, εξασφαλίζετε έκπτωση 20% και στους δύο λογαριασμούς (της τηλεφωνίας ή/και του Ίντερνετ καθώς και στην συνδρομητική τηλεόραση).

Η τρέχουσα προσφορά που χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως «σούπερ», σας δίνει το πακέτο forthnet 2play Economy με ADSL έως 24Mbps και σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κ.ά.) και το πακέτο Nova Cinema, στο οποίο περιλαμβάνονται τα κανάλια Nova Cinema με πρεμιέρες, τις καλύτερες ταινίες κ.ά., με 49,90 ευρώ το μήνα και επί 18 μήνες σε αυτή την τιμή με δωρεάν όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (προσέξτε ότι ο αποκωδικοποιητής δεν έχει σκληρό δίσκο). Μετά τους 18 μήνες, η μηνιαία σας χρέωση θα αναπροσαρμοστεί με βάση τον τιμοκατάλογο που θα ισχύει τότε, πάντως σε κάθε περίπτωση θα έχετε έκπτωση 20% σε όλες τις υπηρεσίες (με βάση τα σημερινά δεδομένα, η συνδρομή θα ανέβαινε στα 69,26 ευρώ το μήνα).

Όπως αναφέραμε στην αρχική παρουσίαση της πρότασης, διακοπή του συνδυασμού των υπηρεσιών σημαίνει τέλος 100 ευρώ, στο οποίο προστίθεται το τέλος διακοπής πριν τη λήξη του συμβολαίου της εκάστοτε υπηρεσίας που διακόπτεται (π.χ. τηλεφωνία ή ADSL).

hol my TV

H hol σας παρέχει την υπηρεσία τηλεόρασης συνδυάζοντας απαραίτητα την υπηρεσία αυτή με αυτές της τηλεφωνίας και του Ίντερνετ (μόνο στην υψηλότερη ονομαστική ταχύτητα) από το ιδιόκτητο δίκτυό της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σεhol double-play, hol double-play GR ή hol adsl plus. Οι τιμές είναι € 41,20, € 34 και € 24,70 αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα αιτηθείτε την υπηρεσία hol my TV που αυξάνει το πάγιό σας κατά 8 ευρώ το μήνα και σας δίνει πρόσβαση στο hol video club, στο οποίο η χρέωση γίνεται ανά ταινία. Πάντως, να έχετε υπόψη σας ότι εάν διακόψετε την υπηρεσία της τηλεόρασης πριν την λήξη 12μηνου θα επιβαρυνθείτε με τέλος €35,90, ο εξοπλισμός (αποκωδικοποιητής) χρησιδανείζεται και πρέπει να επιστραφεί στην hellas online μετά τη διακοπή της υπηρεσίας, αλλιώς θα χρεωθείτε με € 80. Εάν επιλέξετε την εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή από τεχνικό (προαιρετικά) θα πληρώσετε 49,90 ευρώ.

  • Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με 41,20 ευρώ το μήνα, ADSL έως 24Mbps, απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 60 λεπτά προς κινητά, δωρεάν διεθνείς κλήσεις προς σταθερά σε 47 χώρες, με εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 45,90 ευρώ. Δηλαδή, με 49,50 ευρώ το μήνα έχετε όλα τα παραπάνω και hol my TV.

On TV

Οι υπηρεσίες της ΟΝ σας αφορούν καταρχήν εάν κατοικείτε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εάν φτάνει σε εσάς το δίκτυό της, τότε μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε την υπηρεσία ΟΝ TV (χωρίς κανέναν περιορισμό σε αυτήν, ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε για τηλεφωνία ή και Ίντερνετ):

  • με την τηλεφωνία αντί 26,76 ευρώ το μήνα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις),
  • με τηλεφωνία και ADSL αντί 36,08 ευρώ το μήνα (απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και ADSL έως 24Mbps)
  • με τα πακέτα On Triple Play Unlimited (όλα τα παραπάνω και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις προς 43 προορισμούς) με 41,24 ευρώ το μήνα
  • και τέλος με το On Triple Play Plus με 43,32 ευρώ το μήνα (με κλήσεις 60 λεπτών προς κινητά και άλλες παροχές).

Η υπηρεσία On Multiplex είναι συνδρομητική. Η On επιλέγει κάθε εβδομάδα 6 από τις καλύτερες ταινίες του On Cinema και δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή μέσω μιας εφαρμογής να δει τα trailer και να παρακολουθήσει όποιες και όσες θέλει, όποτε θέλει. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 8,03 ευρώ το μήνα.

Τέλος, συνδρομητικό είναι και το ευρωπαϊκό αισθησιακό κανάλι Dorcel TV (8,03 ευρώ το μήνα).

Για την υπηρεσία απαιτείται αποκωδικοποιητής, το On Video Box, ο οποίος παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία στους συνδρομητές της συνδυαστικής υπηρεσίας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024