Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το βιντεοκλάμπ και η ταινιοθήκη της On

Το βιντεοκλάμπ και η ταινιοθήκη της On

H On Telecoms παρέχει υπηρεσίες Video On Demand είτε υπό μορφή ψηφιακού βιντεοκλάμπ με χρέωση ανά ταινία, είτε υπό μορφή μηνιαίας συνδρομής με κόστος 8 περίπου ευρώ για έξι νέες προεπιλεγμένες ταινίες κάθε εβδομάδα. Στο βιντεοκλάμπ της On, το On Cinema, βρήκαμε σύγχρονες ελληνικές ταινίες και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, όπως την «Κατσαρίδα».

Οι υπηρεσίες βίντεο κατ’απαίτηση της On ονομάζονται On Cinema και On Multiplex. Η πρώτη ακολουθεί το μοντέλο του βιντεοκλάμπ και η δεύτερη το συνδρομητικό.

Οι ταινίες και οι σειρές που περιλαμβάνονται και στις δύο υπηρεσίες σήμερα διατίθενται σε Standard Definition (SD). Στο προσεχές μέλλον, μας βεβαιώνει η ON, το περιεχόμενο θα διατίθεται και σε High Definition (HD).

Στις Πρεμιέρες αμφότερων των υπηρεσιών, θα βρείτε ταινίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα βιντεοκλάμπ και λίγο αφότου συμβεί αυτό. Ο χρήστης της υπηρεσίας έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες ενός DVD player (play, stop, pause, fast forward και rewind) από το τηλεκοντρόλ.

Ο συνδρομητής μπορεί να ενημερωθεί για τις νέες ταινίες των υπηρεσιών με ποικίλους τρόπους: από το μενού, από ένθετα στο λογαριασμό της υπηρεσίας, με e-mail, από το γκρουπ της ON στο Facebook και από το δικτυακό τόπο της On TV.

On CinemaTo βιντεοκλάμπ της On

Η υπηρεσία περιλαμβάνει περισσότερους από 500 τίτλους ταινιών και 20 τηλεοπτικές πρεμιέρες. Το περιεχόμενο ανανεώνεται τρεις φορές το χρόνο σε ποσοστό 10% περίπου.

  • Η ενοικίαση της κάθε ταινίας κοστίζει από 1,23 έως 6,19 ευρώ για απεριόριστη θέαση μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή της ενοικίασής της.

Μπορεί κανείς να επιλέξει ταινίες, και όχι μόνο, από ένα πλήθος επιλογών που είναι ομαδοποιημένες στις εξής κατηγορίες: Νέες Κυκλοφορίες, Δράσης και Περιπέτειας, Κωμωδίες και Αισθηματικές, Δραματικές, Θρίλερ και Τρόμου, Επιστημονικής Φαντασίας, Οικογενειακές και Παιδικές, Ντοκιμαντέρ και Βιογραφίες, ελληνικές ταινίες και Θέατρο, Ενηλίκων, ενώ 2 επιπλέον επιλογές στο μενού είναι «Οι Ταινίες μου» (αγαπημένες ή ταινίες που θα ήθελε ο συνδρομητής να παρακολουθήσει) και οι «Ταινίες Αλφαβητικά».

Η υπηρεσία παρέχει γονικό έλεγχο μέσω ειδικού κωδικού που μπορεί να αλλάζει ο χρήστης. Σε ειδική ενότητα στο μενού, συγκεντρώνονται όλες οι ενοικιάσεις του χρήστη (Έλεγχος Λογαριασμού).

  • Στη συλλογή του On Cinema θα βρείτε τίτλους από τις τελευταίες κυκλοφορίες. Επιπλέον διαθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία για τις ελληνικές ταινίες και το θέατρο. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παραστάσεις του 2007 όπως η «Κατσαρίδα», «Ο Διάβολος είναι Γυναίκα» κ.ά. Όσο για τις ελληνικές ταινίες αυτές αφορούν κυρίως στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο της Φίνος Φίλμ αλλά και σε πρόσφατες ταινίες όπως «Λούφα και Παραλλαγή», «Κing of Mykonos», «Ο Καλύτερός μου Φίλος» κ.λπ.

Το σινεφίλ κοινό, μας είπε η On, θα βρει «μεγάλη ποικιλία από κλασσικές ταινίες».

On Multiplex – Η συνδρομητική ταινιοθήκη της On

Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία Video on demand με προεπιλεγμένο περιεχόμενο από το On Cinema. Είναι όμως διαφορετική υπηρεσία από το On Cinema, όπου η χρέωση γίνεται ανά ταινία.

  • Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής στο On Multiplex είναι 8,03 ευρώ το μήνα.
  • To On Multiplex επιλέγει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες ταινίες του On Cinema προσφέροντας εβδομαδιαίως έξι τίτλους. Αναλυτικά: δύο τηλεοπτικές πρεμιέρες, τρεις ταινίες καταλόγου (επιλεγμένες από την ταινιοθήκη του Οn Cinema) και μια ελληνική (νέες και παλιές παραγωγές), για απεριόριστη θέαση.

Η πρόσβαση σε τρέιλερ παρέχεται μέσω ειδικής εφαρμογής. Τέλος ισχύει και σε αυτή την περίπτωση, η δυνατότητα γονικού ελέγχου.

Χριστίνα Φωτιάδη

in.gr Home Cinema

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024