Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνδρομητική τηλεόραση: Τι να επιλέξω;

Συνδρομητική τηλεόραση: Τι να επιλέξω;

Το τοπίο της συνδρομητικής τηλεόρασης άλλαξε ριζικά μετά την είσοδο του ΟΤΕ και της HOL, στη μάχη απέναντι στη NOVA. Διαβάστε κάποια συμπεράσματα, μέσα από την τηλεοπτική ματιά του in.gr/TV.

Το τοπίο της συνδρομητικής τηλεόρασης άλλαξε ριζικά μετά την είσοδο του ΟΤΕ και της HOL στη μάχη απέναντι στη NOVA.

Τι εκτιμά το in.gr/TV

NOVA

  • Η NOVA έχει το βασικό πλεονέκτημα ενός δυνατού αθλητικού πακέτου, με τους αγώνες της ελληνικής SuperLeague, του Champions League (Τρίτη και υπόλοιπες μεταδόσεις Τετάρτης) και του Europa League ως τις σεζόν 2014-15
    Η εταιρία κατέχει πλήρως το κομμάτι της τεχνογνωσίας, έχει επενδύσει σε studios όπου γυρίζονται οι αθλητικές εκπομπές, με ένα επιτελείο 60 δημοσιογράφων.

    -Το Full Pack έχει πλούσιο περιεχόμενο στην ελληνική τηλεόραση.
    -Η Nova στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό κινηματογράφο και επενδύει μεγάλα ποσά στην ελληνική παραγωγή ταινιών. Προβάλει ταινίες σε Α’ προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν στα κανάλια FTA (δηλαδή τα δορυφορικά, επίγεια και την IP τηλεόραση).
    – Αυτό που παρατηρήσαμε μέσα από τα πέντε διαφορετικά κανάλια παιδικού και εφηβικού προγράμματος, η προσέγγιση στη διασκέδαση των παιδιών είναι αξιοπρόσεκτη.


ΟΤΕ TV

  • Ο ΟΤΕ TV έχει κτίσει ένα εξίσου ελκυστικό αθλητικό πακέτο, με πάνω από 100 ζωντανούς αγώνες το μήνα (Primera Division Ισπανίας, Campionato Ιταλίας, Bundesliga Γερμανίας, Κύπελλο Ελλάδας, Copa Libertadores και Copa Sudamericana) αλλά και τους αγώνες της Formula 1.
    -Παράλληλα προσφέρει μια γκάμα από τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, MAD, Discovery, FTV, Disney Channel κτλ), με προγράμματα που ικανοποιεί κάθε γούστο ή προτίμηση και προσφέρεται, είτε μέσω διαδικτύου (Conn-X) είτε δορυφορικά (χωρίς τις υπηρεσίες Video On Demand).
    – Ξεχωρίσαμε το Sundance Channel που έχει ιδρυθεί από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ρέντφορντ, το οποίο έχει άμεση ανταπόκριση με το φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου. Ντοκιμαντέρ, ταινίες και προγράμματα που ίσως αποτελούν για τον ανήσυχο τηλεθεατή τον ιδανικό προορισμό.


hol my tv

  • Η hol my tv κοστίζει στους συνδρομητές της μόνο 8 Ευρώ και προσφέρει: ένα πακέτο με διεθνή δίκτυα (Euronews, CNBC, Bloomberg, ESPN κ.ά.), τα κανάλια της ΕΡΤ και (δωρεάν) το Warner TV.
    – H hol my tv μας παρέχει, χωρίς καμία επιπλέον διαδικασία ή χρέωση, πρόσβαση στο hol video club.
    – Η υπηρεσία Warner TV σε SD και HD παρέχεται δωρεάν. Πολλές αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές σε κορυφαία ποιότητα είναι στη διάθεση μας, σε συνεργασία με την Warner Bros, πάνω από 200 επεισόδια.
    – Τα έξι κανάλια του Discovery channel προσφέρουν στους λάτρεις του είδους των ντοκιμαντέρ πολυποίκιλο περιεχόμενο.

    On telecoms
    – Έχει την πληρέστερη γκάμα υπηρεσιών IPTV.
    – Οι υπηρεσίες IPTV είναι οι διαδραστικές υπηρεσίες τηλεόρασης και multimedia που παρέχονται μέσω ενός δικτύου IP.
    – Τα διαδραστικά χαρακτηριστικά της IPTV επιτρέπουν και την εφαρμογή της Livetv.
    – Στα συν το θεματικό κανάλι Betorium. Το Betorium επικεντρώνεται στον αθλητικό στοιχηματισμό, συμπεριλαμβάνοντας τυχερά παιχνίδια, όπως το Πόκερ αλλά και τις Ιπποδρομίες, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό «παίκτη».
    – Το πρόγραμμα του Betorium απαρτίζεται από πληθώρα ζωντανών εκπομπών με έμπειρους αθλητικογράφους, εξειδικευμένους στο στοίχημα καθώς και υψηλής ποιότητας προγράμματα ανάλογης θεματολογίας από το εξωτερικό, όπως το τουρνουά διεθνούς φήμης «World Series of Poker».
    – Επίσης, προσφέρει καθαρά ψυχαγωγικά προγράμματα, σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα όπως το «Vegas on Demand», που προσγειώνει τον τηλεθεατή στη «Μέκκα» των τυχερών παιχνιδιών, το Las Vegas.

in.gr

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024