Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν βλέπει... φως η Εθνική, χωρίς Φωτάκη με Τσεχία

Δεν βλέπει… φως η Εθνική, χωρίς Φωτάκη με Τσεχία

Νέα ατυχία χτύπησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται στην Πολωνία εν όψει Τσεχίας, τον επόμενο αντίπαλο στο Euro. Αυτή τη φορά, τραυματίστηκε ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος υπέστη θλάση και αιμάτωμα δεξιού τετρακέφαλου και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα της Τρίτης με την Τσεχία. Μάλιστα εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι έτοιμος και για την αναμέτρηση με τη Ρωσία το επόμενο Σάββατο.

Νέα ατυχία χτύπησε την προπόνηση της Εθνικής ομάδας που προετοιμάζεται στην Πολωνία εν όψει Τσεχίας, τον επόμενο αντίπαλο στο Euro.

Αυτή τη φορά, τραυματίστηκε ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος υπέστη θλάση και αιμάτωμα δεξιού τετρακέφαλου και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα της Τρίτης με την Τσεχία. Μάλιστα εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι έτοιμος και για την αναμέτρηση με τη Ρωσία το επόμενο Σάββατο.

Όπως αποδείχθηκε έχει υποστεί θλάση και αιμάτωμα δεξιού τετρακέφαλου, από χτύπημα που δέχτηκε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Τσεχία.

Μάλιστα εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι έτοιμος και για την αναμέτρηση με τη Ρωσία το επόμενο Σάββατο. Ο Φωτάκης θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επανένταξης και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Φωτάκης υπολογιζόταν από τον Σάντος για βασικός κόντρα στην Τσεχία, ώστε ο Κώστας Κατσουράνης να παίξει ως στόπερ δίπλα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, μετά τις απουσίες των Αβραάμ Παπαδόπουλου (νοκ άουτ για έξι μήνες) και Σωκράτη Παπασταθόπουλου (τιμωρημένος).

Επίσης στο in.gr: η ανάλυση των αγώνων της Εθνικής από τον Γιώργο Δώνη, «EUROύσια» με τον Στέλιο Σοφιανό, παρασκήνια από τους Insiders και φυσικά την πρώτη ιντερνετική μίνι σειρά για το Euro «ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024