Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο μεγάλη ώρα: Ελλάδα-Γερμανία για μία θέση στα ημιτελικά

Η πιο μεγάλη ώρα: Ελλάδα-Γερμανία για μία θέση στα ημιτελικά

Ο προημιτελικός Ελλάδας-Γερμανίας δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι ο πλέον πολυσηζητημένος ολόκληρου του EURO 2012. Η ώρα του έφτασε. Στις 21:45 στο λιμάνι του Γκντασκ οι Ελληνες διεθνείς θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση και όπως δηλώνουν, συνέχεια εδώ και μία εβδομάδα, στόχο τους είναι να κάνουν τους συμπατριώτες του να χαμογελάσουν. Ποια είναι τα πλάνα του Σάντος, πως θέλει να διασπάσει την ελληνική άμυνα ο Λεβ. Δείτε το infographic της αναμέτρησης. Live o αγώνας από το sports.in.gr.... Eπίσης στο in.gr: η ανάλυση των αγώνων της Εθνικής από τον Γιώργο Δώνη, «EUROύσια» με τον Στέλιο Σοφιανό, παρασκήνια από τους Insiders  και φυσικά την πρώτη ιντερνετική μίνι σειρά για το Euro «ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ».

Ο προημιτελικός Ελλάδας-Γερμανίας δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι ο πλέον πολυσηζητημένος ολόκληρου του EURO 2012. Η ώρα του έφτασε. Στις 21:45 στο λιμάνι του Γκντασκ οι Ελληνες διεθνείς θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση και όπως δηλώνουν, συνέχεια εδώ και μία εβδομάδα, στόχο τους είναι να κάνουν τους συμπατριώτες του να χαμογελάσουν.

Η eθνική θα παραταχθεί με την ίδια ακριβώς τακτική, ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεσή της. Πρώτα απ’ όλα λόγω της τιμωρίας του Γιώργου Καραγκούνη, του οποίου τη θέση θα πάρει εκτός σοβαρού απρόοπτου ο Γρηγόρης Μάκος.

O ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα βρίσκεται μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη, σε ρόλο αμυντικών χαφ, ενώ μπροστά τους, σε ρόλο αντι-Καραγκούνη, ο Κώστας Κατσουράνης.

Σε ό,τι αφορά στην αμυντική γραμμή, μετά και την τιμωρία του Χοσέ Χολέβας, την αριστερή πλευρά θα παίξει και πάλι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στην αντίστοιχη δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Ανάμεσά τους, ως κεντρικό δίδυμο, θα βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Τέλος, την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Γιώργος Σαμαράς (αριστερά), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Φάνης Γκέκας.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα στη δεξιά πλευρά της επίθεσης να μπει ο Σωτήρης Νίνης και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός 11άδας ο Φάνης Γκέκας.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα σε θέση δεξιού μπακ τον Μπόατενγκ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα θα είναι η ίδια όπως στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δανία.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νόιερ, ενώ την αμυντική γραμμή της Γερμανίας θ’ αποτελούν από δεξιά προς τα αριστερά οι: Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούπερ και Λαμ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κεντίρα και Σβαϊνστάιγκερ, ενώ στην τριάδα μπροστά τους οι Μίλερ (δεξιά), Ποντόλσκι (αριστερά) και Οζίλ (σε ρόλο «10αριού»). Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκόμεζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νταμίρ Σκόμινα (Σλόβενία), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πρίμοζ Άρχαρ, Ματέι Ζούνιτς, Σλάβκο Βίντσιτς και Ματέι Γιουγκ.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά, ο οποίος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ελλάδα – Τσεχία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024