Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαραντόνα: «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11»

Μαραντόνα: «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο του στους Times της Ινδίας ότι Φερνάντο Σάντος  δίνει τη μάχη της... ζωής του και ότι «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11!», σε έναν παραλληλισμό με τις Θερμοπύλες.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο του στους Times της Ινδίας ότι Φερνάντο Σάντος δίνει τη μάχη της… ζωής του και ότι «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11!», σε έναν παραλληλισμό με τις Θερμοπύλες.

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία… τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:

«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024