Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική υποδοχή και... λαοθάλασσα για τους ήρωες του Euro

Βασιλική υποδοχή και… λαοθάλασσα για τους ήρωες του Euro

Στη Μαδρίτη αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανίας για να ακολουθήσει η μεγάλη φιέστα που είχε οργανωθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τελικό προορισμό την πλατεία Θιμπέλες. Η πρώτη θριαμβευτική υποδοχή για τους «Φούριας Ρόχας» έγινε στο αεροδρόμιο Μπαράχας, ακολούθησε η συνάντηση με τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος, όπου παραδόθηκε το τρόπαιο και στη συνέχεια ακολούθησε το... πάρτι στους δρόμους που θύμιζαν λαοθάλασσα για τους ήρωες του Euro 2012!

Στη Μαδρίτη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανίας για να ακολουθήσει η μεγάλη φιέστα που έχει οργανωθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τελικό προορισμό την πλατεία Θιμπέλες.

Η πρώτη θριαμβευτική υποδοχή για τους «Φούριας Ρόχας» έγινε στο αεροδρόμιο Μπαράχας, όπου τους περίμεναν πυροσβέστες δημιουργώντας ένα ουράνιο τόξο για να περάσει το αεροπλάνο της αποστολής, το οποίο είχε πάνω του γραμμένο το μήνυμα: «Περήφανος για την ομάδα μου».

Όταν ο Ικέρ Κασίγιας, ο Τσάβι, ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Ανδρές Ινιέστα και οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν από το Airbus 319 που τους μετέφερε, ανυπομονούσαν για τη μεγαλειώδη φιέστα, ωστόσο κατέλυσαν σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου για να ξεκουραστούν.

«Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου για δεύτερη σερί φορά ήταν δύσκολο επίτευγμα, τώρα όμως έχει έρθει η ώρα για να το απολαύσουμε με τον κόσμο. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την επιτυχία. Είμαστε ευτυχισμένοι επειδή το ζήσαμε με έναν ξεχωριστό τρόπο και το χάρηκε και ο κόσμος. Είμαι ήρεμος και τώρα περιμένω να το απολαύσουμε με τους οπαδούς μας», τόνισε ο αρχηγός της Ισπανίας, την ώρα που ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Τσάμπι Αλόνσο, δήλωνε ευχαριστημένος για την παρουσία 10 Ισπανών στη λίστα με τους 23 καλύτερους του Euro που ανακοίνωσε η UEFA «αν και θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι».

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας παραπονέθηκε αρχικά πως ήταν λίγο κουρασμένος, καθώς δεν κοιμήθηκε πολλή ώρα στο αεροπλάνο, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που έγινε. Όλοι οι παίκτες ήταν φανταστικοί, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα, έκλεψε την παράσταση δίνοντας ένα απίστευτο σόου μπροστά στους συμπαίκτες του υποδυόμενος τον… αεροσυνοδό!

Συνάντηση με Βασιλιά και… πάρτι

Να σημειωθεί ότι το πάρτι των Ισπανών παικτών με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της «φούρια ρόχα» είχε δοθεί για τις 21:00 στην Πλατεία της Κυβέλης και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αφού πέρασαν την νύχτα στο Κίεβο ως… dobles campeones της Ευρώπης οι Ισπανοί επέστρεψαν στην πατρίδα τους και αφού επισκέφτηκαν τον Βασιλιά, Χουάν Κάρλος και την βασιλική οικογένεια, επιβιβάστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό πούλμαν.

Οι δρόμοι της Μαδρίτης κατακλύστηκαν από φιλάθλους και μετά τον γύρο της πόλης σε αργούς ρυθμούς το πάρτι ολοκληρώθηκε στην πλατεία της Κυβέλης, όπου στην σκηνή ξανά «ψυχή» ήταν ο Πέπε Ρέινα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024