Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΠΟ: «Υπερήφανοι για τον Σάντος, τον Έλληνα»

ΕΠΟ: «Υπερήφανοι για τον Σάντος, τον Έλληνα»

Με το δικό της τρόπο σχολίασε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος. Με ανάρτηση στο twitter της Εθνικής ομάδας, η Ομοσπονδία εξέφρασε την υπερηφάνειά της για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή.

Με το δικό της τρόπο σχολίασε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Με ανάρτηση στο twitter της Εθνικής ομάδας, η Ομοσπονδία εξέφρασε την υπερηφάνειά της για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή.

«Υπερήφανοι γι΄ αυτόν τον Προπονητή τον Άνθρωπο τον Έλληνα!Proud for #FernandoSantos @selecaoportugal #Euro2016Finale» ανέφερε το σχετικό tweet.

«Ελληνικές» αντιδράσεις

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πορτογαλίας! Είναι μια ιστορική στιγμή για εκείνους. Ήταν ένας ωραίος τελικός, με θέαμα,ενώ και η Γαλλία είναι μια εξίσου καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε έναν σπουδαίο άνθρωπο και εξαιρετικό προπονητή, τον Fernando Santos. Τον είχα προπονητή πέντε χρόνια, στην ΑΕΚ και την Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Ευρώπης. Συγχαρητήρια σε δύο δικούς μας ανθρώπους. Χίλια μπράβο στον Φερνάντο Σάντος και τον Αντρέ Βιεϊρίνια».

Γιάννης Μανιάτης: «Το άξιζες απόλυτα κόουτς. Συγχαρητήρια».

Στέφανος Καπίνο: «Ένας από τους κορυφαίους. Θρύλος».

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Φερνάντο Σάντος το πήρε μόνος του».

Κάρλος Ζέκα: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη χώρα μου, για το έθνος μας. Η Πορτογαλία είναι μια σπουδαία ομάδα και ο Ρονάλντο ένας μεγάλος αρχηγός. Δεν ξέρω τι να πω, συγχαρητήρια σε όλους τους Πορτογάλους. Έντερ, κανένας δεν σε ήθελε στην εθνική, αλλά έγινες ήρωας. Σε ευχαριστώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024