Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μαχαιριά στην καρδιά», ένας από τους τίτλους των γαλλικών ΜΜΕ

«Μαχαιριά στην καρδιά», ένας από τους τίτλους των γαλλικών ΜΜΕ

«Μαχαιριά στην καρδιά». Αυτό ανέφερε στο πρωτοσέλιδοτης η γαλλική αθλητική εφημερίδα L'Equipe, που έχει φωτογραφία τον Πωλ Πογκμπά να καλύπτει το πρόσωπό του με την φανέλα του. Η Parisien, έχει τίτλο στην πρώτη σελίδα της «Δεν ήταν η μέρα μας», η Libération πως η «Γαλλία έπεσε» και η Le Figaro, ότι «το όνειρο κατέρρευσε».

«Μαχαιριά στην καρδιά». Αυτό ανέφερε στο πρωτοσέλιδο της η γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, που έχει φωτογραφία τον Πωλ Πογκμπά να καλύπτει το πρόσωπό του με την φανέλα του. Η Parisien, έχει τίτλο στην πρώτη σελίδα της «Δεν ήταν η μέρα μας», η Libération πως η «Γαλλία έπεσε» και η Le Figaro, ότι «το όνειρο κατέρρευσε».

«Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται,» αναφέρει σε ένα κύριο άρθρο της η L’Equipe. «Τριάντα δύο χρόνια μετά το θρίαμβο του Πλατινί, 18, μετά από αυτό του Ζιντάν, ο Γάλλος δεν κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά το τουρνουά που φιλοξενεί στο σπίτι. Δέκα χρόνια μετά την απογοήτευση στον αγώνα με την Ιταλία. Αλλά τουλάχιστον υπάρχει η παρηγοριά ότι υπάρχουν ηγέτες με μέλλον, και μια γενιά νέων ανθρώπων που θέλουν ένα να πάρουν εκδίκηση. Περιμένουμε να δούμε πως θα δείξουν όλη την δύναμή τους στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο,» γράφει η L’Equipe.

«Αυτό είναι σκληρό» προσθέτει η Le Parisien, που την χαρακτηρίζει σαν «τη πιο πικρή ήττα».

Στο διαδίκτυο η Express διερωτάται πώς η Γαλλία θα σταθεί στα πόδια της και προσθέτει: «Η Πορτογαλία μπορεί να ευχαριστήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 24 ομάδες, βλέποντας ότι σύμφωνα με το παλιό σύστημα θα είχε αποκλειστεί από τους ομίλους».

Ο υπουργός αθλητισμού, Πατρικ Κανέρ, προσπάθησε να είναι περισσότερο αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι «αυτό το Euro παραμένει η τρομερή εικόνα της Γαλλίας για μελλοντικά τουρνουά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024