Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το γκολ του Γκέρα στην Πορτογαλία, το καλύτερο του Euro

Το γκολ του Γκέρα στην Πορτογαλία, το καλύτερο του Euro

Το γκολ που σημείωσε ο Ζόλταν Γκέρα στον τρίτο αγώνα για τον ΣΤ' όμιλο του EURO, όπου η Ουγγαρία και η Πορτογαλία, αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, αναδείχθηκε το καλύτερο της διοργάνωσης. Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς σε εξέλιξη αγώνες του τουρνουά, καθώς οι Ούγγροι που είχαν προκριθεί, προηγήθηκαν τρις για να ισοφαρίσουν διαδοχικά οι Πορτογάλοι, να πάρουν την πρόκριση ως τρίτοι και στην συνέχεια να κατακτήσουν το τρόπαιο...

Το γκολ που σημείωσε ο Ζόλταν Γκέρα στον τρίτο αγώνα για τον ΣΤ’ όμιλο του EURO, όπου η Ουγγαρία και η Πορτογαλία, αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, αναδείχθηκε το καλύτερο της διοργάνωσης.

Ήταν ένας από τους πιό συναρπαστικούς σε εξέλιξη αγώνες του τουρνουά, καθώς οι Ούγγροι που είχαν προκριθεί, προηγήθηκαν τρις για να ισοφαρίσουν διαδοχικά οι Πορτογάλοι, να πάρουν την πρόκριση ως τρίτοι και στην συνέχεια να κατακτήσουν το τρόπαιο…

Ο «γερόλυκος» της εθνικής Ουγγαρίας, που βαδίζει στα 37 και ανήκει από το 2014 στην Φερεντσβάρος, στόπαρε την μπάλα με το στήθος λίγο έξω από την περιοχή και με σουτ στην κίνηση, την έστειλε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου ν΄αντιδράσει παρά το πλονζόν, Ρούϊ Πατρίσιο.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον πλανήτη, συμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε η UEFA και ανέδειξαν το συγκεκριμένο γκολ, ως το καλύτερο της διοργάνωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024