Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζούρος: «Με νίκησαν; Αύριο προπόνηση!»

Ζούρος: «Με νίκησαν; Αύριο προπόνηση!»

Ευχάριστη διάθεση είχε ο Ηλίας Ζούρος μετά τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Λιθουανία, που έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην έκτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. «Το κακό για τους παίκτες της Λιθουανίας είναι πως επειδή με νίκησαν, αύριο έχουν προπόνηση» είπε γελώντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. «Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στη διοργάνωση» είπε ο προπονητής Εθνικής Λιθουανίας, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ευχάριστη διάθεση είχε ο Ηλίας Ζούρος μετά τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Λιθουανία, που έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην έκτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

«Το κακό για τους παίκτες της Λιθουανίας είναι πως επειδή με νίκησαν, αύριο έχουν προπόνηση» είπε γελώντας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια στη Λιθουανία, αλλά και στη δική μου ομάδα. Ο αγώνας δεν είχε σημασία, αφού και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στο προολυμπιακό τουρνουά και βρέθηκαν κοντά στην τετράδα.

» Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι. Εμείς δεν είχαμε σήμερα τρεις παίκτες και αγωνιστήκαμε με εννέα. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και η Λιθουανία άξιζε τη νίκη».

Μάικ Μπράμος: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, που το χάρηκε ο κόσμος. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας και το ματς κρίθηκε στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Εθνικής Λιθουανίας, Κεστούτις Κεμζούρα τόνισε:

«Και οι δύο ομάδες πήραν την πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να βρούμε κίνητρο, αλλά είπαμε πως από τη στιγμή που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, πρέπει να τους σεβαστούμε και να παίξουμε για αυτούς και τους εαυτούς μας. Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες στη διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Ζούρο για τη δουλειά του.

» Είχαμε δυσκολίες στο να πετύχουμε πόντους, όταν δεν έμπαιναν τα μακρινά σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε το προβάδισμα, αλλά η Ελλάδα εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη μας και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, ήταν φανταστικοί και μας υποστήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος, παρότι ήταν στενοχωρημένοι μετά τον αποκλεισμό».

Ρομπέρτας Γιαβτόκας: «Το ματς δεν ήταν σημαντικό, αλλά προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στην αρχή δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024