Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εθνική δεν είναι αγγαρεία, τονίζει ο Φώτσης

Η εθνική δεν είναι αγγαρεία, τονίζει ο Φώτσης

«Δεν είναι χρέος η παρουσία στην εθνική, δεν το κάνουμε από υποχρέωση, ούτε το βλέπουμε ως αγγαρεία. Είμαστε στην εθνική γιατί θέλουμε να παίζουμε για τη χώρα μας και γιατί αυτό είναι το άθλημα που αγαπάμε. Μας αρέσει. Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία μας στην εθνική» είπε ο Αντώνης Φώτσης μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της εθνικής μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Κουφός: «Ζήτω η Ελλάδα».

«Δεν είναι χρέος η παρουσία στην εθνική, δεν το κάνουμε από υποχρέωση, ούτε το βλέπουμε ως αγγαρεία. Είμαστε στην εθνική γιατί θέλουμε να παίζουμε για τη χώρα μας και γιατί αυτό είναι το άθλημα που αγαπάμε. Μας αρέσει. Είμαστε υπερήφανοι για την παρουσία μας στην εθνική» είπε ο Αντώνης Φώτσης μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της εθνικής μπάσκετ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Και κατέληξε:

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είμαι στην εθνική, ελπίζω να έχω υγεία και να έρχομαι όποτε με καλούν. Αισθάνομαι καλά, όμως δεν γίνεται να μιλάμε για το μέλλον», σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση και συνέχισε: «Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε το επόμενο καλοκαίρι, όπου κι αν γίνει το προολυμπιακό τουρνουά. Καταφέραμε και πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο, δηλαδή την πρόκριση στους αγώνες που θα δώσουν το εισιτήριο για το Λονδίνο. Κάναμε το πρώτο βήμα, τώρα πρέπει να κάνουμε και το δεύτερο. Θέλουμε να πάρουμε το ένα από τα τρία εισιτήρια».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία, είπε: «Κάναμε καλή δουλειά, παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό, τα δώσαμε όλα, όμως δεν γίνεται να νικάς πάντα. Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία η 5η ή 6η θέση, αλλά εμείς θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι ένα κίνητρο να νικάς τη Λιθουανία μέσα στην έδρα της. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως δεν έχει σημασία ποιος βρίσκεται στη σύνθεσή της, γιατί πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, δίχως να έχουν σημασία τα πρόσωπα. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να το κάνουμε και στις επόμενες διοργανώσεις».

Κουφός: «Ζήτω η Ελλάδα»

«Όνειρο ζωής» χαρακτήρισε ο Κώστας Κουφός τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Ανδρών. Ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση μετά τον αγώνα με τη Λιθουανία για τις θέσεις 5-6, είπε: «Κάναμε καλή δουλειά και καταφέραμε τον στόχο μας που ήταν να πάμε στο προολυμπιακό τουρνουά. Για εμένα είναι όνειρο ζωής να αγωνιστώ με την εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είστε σίγουροι πως την επόμενη σεζόν θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να τα καταφέρουμε».

Ο Κουφός θα ταξιδέψει από το Κάουνας για τις ΗΠΑ εξηγώντας πως… «θα πρέπει να επιστρέψω στην Αμερική για να δω τι θα κάνω με τους Ντένβερ Νάγκετς», ενώ στο τέλος των δηλώσεων του φώναξε: «ζήτω η Ελλάς!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024