Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το χαμόγελο στα χείλη επέστρεψε η εθνική μπάσκετ

Με το χαμόγελο στα χείλη επέστρεψε η εθνική μπάσκετ

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε τη Δευτέρα η εθνική ομάδα μπάσκετ μετά από τρεις εβδομάδες στη... ξενιτειά! Η ψυχολογία των διεθνών μας ήταν καλή, καθώς η έκτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εξασφάλισε τη συμμετοχή της εθνικής μας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε τη Δευτέρα η εθνική ομάδα μπάσκετ μετά από τρεις εβδομάδες στη… ξενιτειά! Η ψυχολογία των διεθνών μας ήταν καλή, καθώς η έκτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εξασφάλισε τη συμμετοχή της εθνικής μας στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στο σημείο αυτό στάθηκαν και οι διεθνείς, κατά την άφιξή τους στο Ελ. Βενιζέλος. Ο αρχηγός, Αντώνης Φώτσης, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας, παρά τις αντιξοότητες. Πάντα θα υπάρχουν απουσίες, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μας. Εμείς τα δώσαμε όλα. Υπήρχαν στην ομάδα έξι νέα παιδιά, που ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες και πλέον, αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο «νεοσύλλεκτος», Δημήτρης Μαυροειδής υπογράμμισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί αυτή ήταν μία πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα μου, την Μπιλμπάο και για την Εθνική. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά. Το μόνο κακό στο Ευρωμπάσκετ ήταν η ήττα από τη Γαλλία γιατί μας κόστισαν κάποια λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Εμείς κοιτάμε το καλό της ομάδας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, είτε για 40, είτε για ένα λεπτό, γιατί είμαστε μια γροθιά».

Εννέα από τους 12 παίκτες επέστρεψαν σήμερα στην Αθήνα. Ο Μάικ Μπράμος και ο Νίκος Ζήσης πήγαν απευθείας σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα για να ενσωματωθούν στις ομάδες τους, ενώ ο Κώστας Κουφός «πέταξε» απευθείας για την Αμερική. Απών και ο προπονητής, Ηλίας Ζούρος, που έμεινε στη Λιθουανία για την προετοιμασία της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024