Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καλαϊτζής: «Καλύτερη σε κάθε ματς η Εθνική»

Γιώργος Καλαϊτζής: «Καλύτερη σε κάθε ματς η Εθνική»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής σχολιάζει για λογαριασμό του sports.in.gr τη νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη, ενώ αναφέρεται και στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου με τους Τούρκους.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής σχολιάζει για λογαριασμό του sports.in.gr τη νίκη της Εθνικής επί της Ρωσίας, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη, ενώ αναφέρεται και στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου με τους Τούρκους.

Για το ματς με την Ρωσία:

«Η Εθνική την Πέμπτη έδειξε αυτό που είχε πει και ο κόουτς Τρινκιέρι: ότι θα είναι καλύτερη σε κάθε αγώνα. Σε όλο το διάστημα του αγώνα αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τη Ρωσία και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ακόμα και στο τέλος του ματς, όταν η Ρωσία προσπάθησε να κάνει με ανορθόδοξο τρόπο την αντεπίθεσή της, κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ ότι όλη η προσπάθεια της Εθνικής ξεκινάει από την άμυνα και στο ματς με τη Ρωσία, ελέγχοντας τα ριμπάουντ, μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Νομίζω ότι στην επίθεση, σε κάθε επίθεση, άσχετα αν έμπαινε η μπάλα στο καλάθι ή όχι, οι επιλογές μας ήταν κατά 80%-90% σωστές και αυτό σημαίνει συγκέντρωση, θέληση για τη νίκη και σεβασμό τόσο στον συμπαίκτη, όσο στον προπονητή και στην ομάδα.

Σε ότι αφορά το μέτριο ξεκίνημα της Εθνικής, νομίζω ότι στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα κάνει αναγνώριση του αντιπάλου και από εκεί και πέρα, στο 2ο και κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο που είναι και τα βασικά, γυρίζει τα ματς και τα κερδίζει».

Για το ματς με την Τουρκία:

«Το ματς του Σαββάτου είναι τελικός για τους Τούρκους που θα κάνουν τα αδύνατα, δυνατά για να νικήσουν. Είναι μια ομάδα που έχει δυο παίκτες που στην καλή βραδιά τους μπορούν να βάλουν από 50 πόντους και έχουν καλό προπονητή.

Θεωρώ ότι δεν έχουν δείξει ακόμα το καλό πρόσωπό τους και απομένει να είμαστε σοβαροί στην πίεση που θα ασκήσουν οι Τούρκοι για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές».

Για το 2Χ2 της Φινλανδίας:

«Σε κάθε πανευρωπαϊκό υπάρχει μια έκπληξη, η οποία όμως έχει ταβάνι. Δηλαδή πιστεύω ότι δεν μπορεί η Φινλανδία να φτάσει στον τελικό ή να το πάρει, όσο καλά και να παίξει.

Αλλά αυτή τη στιγμή έχει βρει ρυθμό και κερδίζει τους αντιπάλους της. Δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα την οποία αρχικά δεν υπολογίζαμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024