Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Top-5 των προημιτελικών (18/9) του Eurobasket

Top-5 των προημιτελικών (18/9) του Eurobasket

Ματς με πολύ ένταση ήταν τα παιχνίδια της Τετάρτης μεταξύ Σερβίας - Ισπανίας και Σλοβενίας - Γαλλίας. όμως δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις που φτιάχνουν άλλο ένα top-5 για το Eurobasket.

Ματς με πολύ ένταση ήταν τα παιχνίδια της Τετάρτης μεταξύ Σερβίας – Ισπανίας και Σλοβενίας – Γαλλίας. όμως δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις που φτιάχνουν άλλο ένα top-5 για το Eurobasket.

Στο νούμερο 5, πιεστική άμυνα των Ισπανών που κλέβουν, ο San Emeterio δίνει μακρινή πάσα στον Aguilar που δέχεται την τάπα στα ίσια από τον Kalinic χάνοντας την ευκαιρία να σημειώσει δύο εύκολους πόντους.

Στο νούμερο 4, o Blazic κατεβάζει την μπάλα για τους Σλοβένους ενώ απομένουν 4 δευτερόλεπτα για την λήξη της τρίτης περιόδου, δίνει την πάσα στον Lorbek που προλαβαίνει βάλει το τρίποντο πριν τελειώσει ο χρόνος.

Στο νούμερο 3, ο Batum κλέβει διασχίζει όλο το γήπεδο και «εκτοξεύεται» στο σλοβενικό καλάθι για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

Στο νούμερο 2, σόλο του Tony Parker που κάνει ότι θέλει την άμυνα των Σλοβένων και δίνει προβάδισμα 9 πόντων στου Γάλλους λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στο νούμερο 1, ο Marc Gasol πετάει με το ένα χέρι, την μπάλα στον Llull, από το ένα καλάθι στο άλλο, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να σκοράρει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024