Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φανατικά με τον Παναθηναϊκό ο Μίντλεντον

Φανατικά με τον Παναθηναϊκό ο Μίντλεντον

Όταν στις 15 Μαρτίου γράφονταν η είδηση ότι ο Ντάριλ Μίντλεντον επιστρέφει σε ομάδα της ACB έστω και για δύο μήνες, ο μπασκετικός και όχι μόνο κόσμος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του. Ο Αμερικανός όχι μόνο… έκλεισε μία τρύπα στη Βαλένθια αλλά λίγο έλειψε στα 45 του χρόνια να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. […]

Όταν στις 15 Μαρτίου γράφονταν η είδηση ότι ο Ντάριλ Μίντλεντον επιστρέφει σε ομάδα της ACB έστω και για δύο μήνες, ο μπασκετικός και όχι μόνο κόσμος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του.

Ο Αμερικανός όχι μόνο… έκλεισε μία τρύπα στη Βαλένθια αλλά λίγο έλειψε στα 45 του χρόνια να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

«Αχ! αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης» μας είπε όταν ξεκίνησε η κουβέντα για τη διοργάνωση στη Βαρκελώνη με αφορμή βέβαια τη συμμετοιχή της πρώην και αγαπημένης του -όπως δεν κρύβει- ομάδας του του Παναθηναϊκού.

Ο Μίντλεντον έκανε ντεμπούτο στην ACB τη σεζόν 1991/92 με τη φανέλα της Χιρόνα και αγωνίστηκε επίσης σε Κάχα Σαν Φερνάντο, Μπαρτσελόνα και Μπανταλόνα.

Φτάνοντας τις περίπου 400 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, είναι δέκατος στη λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ και 21ος στα λεπτά συμμετοχής.

Ποιος θα κατακήσει το τρόπαιο; είναι η πρώτη ερώτηση και η απάντηση άμεση: «Ο Παναθηναϊκός». Θα είσαι και υποστηρικτής του; «Φανατικά», απαντά ο Ντάριλ, που θα δώσει το παρών στη Βαρκελώνη από το Σάββατο και θα συναντηθεί με τον καλό του όπως λέει φίλο Δημήτρη Ιτούδη. «Ήθελα πολύ να είμαι από την Παρασκευή αλλά έχουμε αγώνα».

Τα προγνωστικά του έγιναν πιο συγκεκριμένα στη συνέχεια:

«Κανείς δεν περίμενε να προκριθεί ο Παναθηναϊκό στο φάιναλ φορ. Από τη στιγμή όμως που απέκλεισε την Μπαρτσελόνα πιστεύτο είναι είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Ο Διαμαντίδης είναι το κλειδί για εμένα. Και η Σιένα βέβαια έκανε την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως δεν νομίζω ότι θα έχει τύχη».

Για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είπε:

«Η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα ότι πάιζει στη χώρα της, όμως η Μακάμπι έχει τεράστια εμπειρία. Και οι δύο πάντως έχουν λείψει καιρό από την κορυφή, αλλά πιστεύω ότι η Μακάμπι θα πάει στον τελικό».

Φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το πάθος του, το κουράγιο του και τη διαθεσή του να παίζει μπάσκετ στα 45 του χρόνια σε υψηλό μάλιστα επίπεδο.

«Αυτή είναι η ζωή μου. Ετσι αισθάνομαι καλά. Στη Βαλένθια απέκτησα ένα ακόμα κίνητρο. Ο Πέσιτς είναι εξαιρετικός μαζί μου, αλλά στεναχωρέθηκα που δεν καταφέραμε να πάμε στο φάιναλ φορ».

Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024