Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πράσινη... ενέργεια και αισιοδοξία στην τελευταία προπόνηση

Πράσινη… ενέργεια και αισιοδοξία στην τελευταία προπόνηση

Με αισιοδοξία, σοβαρότητα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός να πέσει στη «μάχη» του τελικού της Ευρωλίγκα την Κυριακή 08/05 στις 17:30 κόντρα στην Μακάμπι. Η προπόνηση του Σαββάτου 07/05 ολοκληρώθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Αρκετά πειράγματα είχαν οι Πράσινοι με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Περπέρογλου: «Καλή επιτυχία Σόφο, αλλά να χάσεις». Διαμαντίδης: «Να βοηθάω την ομάδα να φτάνει στη νίκη». Μπατίστ: «Δεν υπάρχουν φαβορί». Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ...

Χαλιλάϊ Ανδρέας

Με αισιοδοξία, σοβαρότητα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός να πέσει στη «μάχη» του τελικού της Ευρωλίγκα την Κυριακή 08/05 στις 17:30 κόντρα στην Μακάμπι. Η προπόνηση του Σαββάτου 07/05 ολοκληρώθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η προπόνηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και μάλιστα όταν οι Πράσινοι αποχωρούσαν για να παραχωρήσουν το γήπεδο στην Μακάμπι που είχε σειρά, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε συνομιλία με αρκετούς Ελληνες παίκτες, αλλά και τον Μάικ Μπατίστ με τα πειράγματα να μην λείπουν και από τις δύο πλευρές.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι η Μακάμπι δεν θα φοβηθεί τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο ενδιαφέρον ματς-απ που θα έχει με τον Μάικ Μπατίστ. Ο Στράτος Περπέρογλου από την πλευρά του ευχήθηκε μεν καλή επιτυχία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, να χάσει δε! Τέλος ο Ιαν Βουγιούκας δήλωσε ότι αν το Τριφύλλι ακολουθήσει τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς όλα θα πάνε καλά.

Μπατίστ: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε στις δηλώσεις του:

«Ο Ομπράντοβιτς προετοιμάζει τα πάντα κάθε λεπτό του αγώνα και μας βοηθάει, μας μιλάει για αυτά που δεν βλέπουμε, μας διδάσκει, μας δημιουργεί τις δυνατότητες να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μεγάλους παίκτες, έχουμε παίξει μεγάλους αγώνες και έχουμε μεγάλη εμπειρία. Δεν υπήρχαν αουτσάιντερ πριν ξεκινήσει η διοργάνωση και δεν μπορώ να δώσω σε κάποιον τον τίτλο του φαβορί. Έχεις άγχος πριν από τέτοια ματς. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στον ημιτελικό και ένιωθες ότι πετούσαν πεταλούδες στην καρδιά σου. Ο τελικός είναι διαφορετικό ματς. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά από την αρχή και να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας».

Ο Αμερικάνος σέντερ του Παναθηναϊκού ερωτήθηκε και για τον Σόφο εξηγώντας ότι «θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω τον Σόφο με την ταχύτητά μου, αλλά θα πρέπει να χρειαστεί και ομαδική δουλειά».

Περπέρογλου: «Καλή επιτυχία Σόφο, αλλά να χάσεις»

«Θέλω και οι δύο πλευρές και οι οπαδοί της Μακάμπι αλλά και οι δικοί μας να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ για να προσφέρουμε το απαιτούμενο θέαμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αλλά ελπίζω να χάσει».

Διαμαντίδης: «Να βοηθάω την ομάδα να φτάνει στη νίκη»

«Το θέμα είναι να είσαι καλά και να απολαύσεις τον αγώνα. Όσον αφορά στο τρόπαιο, όλοι θέλουν να το κατακτήσουν. Το θέμα είναι πάντα να απολαύσεις το παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος. Κάποιες φορές είσαι καλός στην επίθεση και κάποιες στην άμυνα. Το θέμα είναι να βοηθάς την ομάδα και να φτάσεις στη νίκη».

Βουγιούκας: «Στις λεπτομέρειες»

«Και οι δύο ομάδες θα πάνε για το Κύπελλο. Όλοι ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι η Μακάμπι και την ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν εμείς ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή όλα θα πάνε καλά».

Μάριτς: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

«Αύριο (σ.σ.: Κυριακή 08/05) μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε κόντρα στη Μακάμπι ακριβώς όπως μας έχουν πει οι προπονητές μας κι έχουμε σχεδιάσει. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλού ανταγωνισμού, θα είναι πολύ δύσκολο και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, αφού τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα πρέπει να τα κοντρολάρουμε. Δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια διευκρίνισε πού θα κριθεί ο αγώνας:

«Στην καρδιά και στο πάθος. Εάν παίξουμε όπως θέλουμε θα κερδίσουμε».

* Το βράδυ του Σαββάτου 07/05 θα πραγματοποιηθεί το γκαλά της Euroleague όπου θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της χρονιάς με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι βασικός υποψήφιος για το βραβείο του MVP.

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024