Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρόπαια είναι αυτά που αξίζουν, λέει ο Διαμαντίδης

Τα τρόπαια είναι αυτά που αξίζουν, λέει ο Διαμαντίδης

Συγκρατημένος στις εκδηλώσεις του και μετρημένος στις δηλώσεις του, όπως πάντα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως το σημαντικό για τον ίδιο και την ομάδα δεν είναι τόσο οι προσωπικές διακρίσεις, αλλά τα τρόπαια. Σχορτσανίτης: «Ισως έπρεπε να φύγω (σ.σ.: από την Ελλάδα) για να πάρω το βραβείο. Στη Μακάμπι απολαμβάνω το μπάσκετ».

Συγκρατημένος στις εκδηλώσεις του και μετρημένος στις δηλώσεις του, όπως πάντα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως το σημαντικό για τον ίδιο και την ομάδα δεν είναι τόσο οι προσωπικές διακρίσεις, αλλά τα τρόπαια.

«Το σημαντικό είναι το αυριανό, σίγουρα αισθάνομαι μεγάλη χαρά, αλλά το σημαντικό είναι το αυριανό (σ.σ.: Κυριακή)» είπε ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης.

Οσο για το γεγονός ότι πήρε το βραβείο του για την επιλογή του στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκα από τον Αλβέρτη είπε τα εξής: «Ολοι ξέρουμε την ιστορία του Φράγκι, τα κατορθώματά του μιλούν από μόνα τους. Τι να πω εγώ για τον Φράγκι. Είναι μεγάλη μου χαρά, είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Στην μητέρα του αφιέρωσε το δικό του βραβείο, ο Μάικ Μπατίστ, τονίζοντας ότι τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές.

Σχορτσανίτης: «Στη Μακάμπι απολαμβάνω το μπάσκετ»

Αιχμές για τον τρόπο που του συμπεριφέρονταν στο Ολυμπιακό άφησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στην κορυφαία πεντάδα της φετινής Euroleague.

Αναλυτικά:

«Είναι τιμή μου αυτό το βραβείο, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Χρειάστηκε πολύ δουλειά το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ. Ισως έπρεπε να φύγω για να πάρω το βραβείο. Ο Μπλατ με εμπιστεύτηκε και μου συμπεριφέρθηκε όπως σε όλους τους άλλους και όχι σαν μικρό παιδί. Ειμαι σε ένα περιβάλλον που απολαμβάνω το μπάσκετ. Δούλεψα σκληρά και αυτό ήταν που άλλαξε.

Οσο για το τι θα μπορούσε να κάνει η 5άδα που αναδείχθηκε κορυφαία τόνισε: «Μία τέτοια ομάδα είναι δυνατή, αλλά το θέμα είναι το γήπεδο, όλα εκεί κρίνονται»

Τέλος ρωτήθηκε για το που το αφιερώνει και απάντησε: «Το αφιερώνω στους συμπάικτες μου στην οικογένειά μου στον αδερφό μου και όσους έμειναν μαζί μου στα δύσκολα και στη κοπέλα μου που είναι πάντα μαζί μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024