Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα σεβαστούμε τους κανονισμούς» είπε ο πρόεδρος της Μακάμπι

«Θα σεβαστούμε τους κανονισμούς» είπε ο πρόεδρος της Μακάμπι

Ανακοίνωση του προέδρου της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι με αφορμή το ενδεχόμενο ακόμη και η ομάδα να αποσυρθεί εάν η διαδικασία της τελετής ξεπεράσει τις 20:00 φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague. Θυμίζουμε ότι η μετάθεση της ώρας του τελικού της Εuroleague, έγινε έτσι ώστε να μην συμπέσει με το πένθος για τους πεσόντες στο Ισραήλ.

Γιαννουδάκη Αργυρώ

Ανακοίνωση του προέδρου της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι με αφορμή το ενδεχόμενο ακόμη και η ομάδα να αποσυρθεί εάν η διαδικασία της τελετής ξεπεράσει τις 20:00 φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

H μετάθεση της ώρας του τελικού της Εuroleague, έγινε έτσι ώστε να μην συμπέσει με το πένθος για τους πεσόντες στο Ισραήλ. Προπονητής και παίκτες της Μακάμπι ερωτήθηκαν σχετικά για το πως θα αντιμετωπίσουν πιθανή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αγώνα και των τελετών που ακολουθούν και άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και να αποσυρθούν από το ματς. «Αν έχουμε τέσσερις παρατάσεις και πάμε να ξεπεράσουμε τις 20:00, θα χρειαστεί να πάρουμε μία δύσκολη απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Το γεγονός ανάγκασε τον Σιμόν Μιζράχι να δηλώσει: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχει στο Final 4 και θα σεβαστεί, όπως έκανε πάντα και θα συνεχίσει να κάνει, τους κανονισμούς της Ευρωλίγκας», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του λαού.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι έχουν κατ’ επανάληψη εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους στη διοργανώτρια αρχή, όπως επίσης και στις υπόλοιπες ομάδες, τα ΜΜΕ, τους χορηγούς και του θεατές, που συναίνεσαν στη μεταφορά της ώρας του τελικού σε μία αντιεμπορική ώρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024