Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπερήφανος ο Διαμαντίδης, στα οκτώ της Ρεάλ στοχεύει ο Περπέρογλου

Υπερήφανος ο Διαμαντίδης, στα οκτώ της Ρεάλ στοχεύει ο Περπέρογλου

Υπερήφανος και χαρούμενος δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι, στον οποίο ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 6ο Ευρωπαϊκό τίτλο του. Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου έβαλε στόχο τα... οκτώ της Ρεάλ Μαδρίτης. Τσαρτσαρής: «Είναι ένας άθλος». Καλάθης: «Είμαι ευλογημένος».
-Τα πάντα για το φάιναλ-φορ στο αφιέρωμα του in.gr.

Υπερήφανος και χαρούμενος δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι, στον οποίο ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 6ο Ευρωπαϊκό τίτλο του. Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου έβαλε στόχο τα… οκτώ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, γι’ αυτό είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», δήλωσε αρχικά ο Διαμαντίδης.

Απαντώντας για το αν φοβήθηκε στο τέλος μη γίνει η μεγάλη ανατροπή από τη Μακάμπι, είπε: «Όταν παίζεις σε έναν τελικό είναι λογικό να είσαι νευρικός. Πιστεύω πως κάναμε καλή εμφάνιση. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε από την αρχή.

»Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε κάποια ριμπάουντ, φοβηθήκαμε λίγο, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, με πολύ καλούς σουτέρ και ένα μεγάλο κορμί σαν τον Σχορτσανίτη μέσα στη ρακέτα. Όμως τα καταφέραμε».

Περπέρογλου: «Πάμε για τα οκτώ της Ρεάλ»

Χαρούμενος που είναι μέρος της ιστορίας που γράφει ο Παναθηναϊκός δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου. Παράλληλα, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως στόχος είναι τα οκτώ τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Απίστευτες στιγμές για δεύτερη φορά, για ακόμα μία φορά σηκώνουμε το τρόπαιο, μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος της ιστορίας που γράφει η ομάδα. Έχουμε στόχο να φτάσουμε τη Ρεάλ και ελπίζω σύντομα να το πετύχουμε. Είναι απίστευτο».

Τσαρτσαρής: «Είναι ένας άθλος»

Ως άθλο χαρακτήρισε την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο Ελληνας φόργουορντ δήλωσε επίσης πως δεν ξέρει εάν οι παίκτες του Τριφυλλιού θα μπορέσουν να αντέξουν το βάρος της… εξάστερης φανέλας.

«Αυτό το κύπελλο είναι ένας άθλος ολόκληρης της ομάδας. Της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των παικτών, αλλά και του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τωρα που θα πάμε μέσα θα μας δώσουν μία φανέλα πιο βαριά πιστεύω πως θα το συνηθίσουμε. Δεν υπάρχει ταβάνι. Νομίζω πως είναι εφικτός στόχος στο μέλλον», τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Καλάθης: «Είμαι ευλογημένος»

Ευλογημένος που ζει τέτοιες μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Νικ Καλάθης εμφανώς ευτυχισμένος από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

«Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που ζω κάτι τέτοιο με αυτή την ομάδα. Έμπνευση για μένα δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης που παίζουμε ίδια θέση. Είναι και ο Μπατίστ και ο Νίκολας και όλη η υπόλοιπη ομάδα».

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024