Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολακευτικά σχόλια του Μπλατ για Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Κολακευτικά σχόλια του Μπλατ για Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Δημήτρη Διαμαντίδη στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό της Euroleague. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μακάμπι μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας του. Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις...

Στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Δημήτρη Διαμαντίδη στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό της Euroleague. Παράλληλα, ο τεχνικός της Μακάμπι μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας του.



Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναϊκό για την δίκαιη νίκη τους σήμερα. Όσον αφορά στο πως βλέπουμε τα πράγματα, το μπάσκετ δεν είναι μια ταινία του Χόλιγουντ, γιατί δεν έχουμε αίσιο τέλος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Και συνέχισε:

«Είναι μια τελείως καινούρια ομάδα, που κανένας δεν μας στήριξε και δεν στοιχημάτιζε ότι θα φτάσουμε ψηλά και στον τελικό. Κάναμε απίστευτα πράγματα την εφετινή σεζόν και σιγά σιγά φτάσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που έπαιζε δυνατά. Κάναμε προσπάθεια, αλλά αν δεν κερδίζεις δεν υπάρχει χάπι εντ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλή η ιστορία».

Για την παρουσία του Ελιάου, που στον μεγάλο τελικό δεν κατάφερε να… μπει στην αναμέτρηση, τόνισε:

«Είχε δύναμη στα τελευταία παιχνίδια. Την Παρασκευή έκανε καλό παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν τα κατάφερε. Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σήμερα».

Αναφορικά με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, υποστήριξε:

«Μας πιέσανε πάρα πολύ και φορτώθηκε με φάουλ στα πρώτα λεπτά. Αυτό δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όταν είσαι πίσω στο σκορ από την αρχή, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Ήταν κάθε στιγμή 8 με 10 πόντους πίσω και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που είχαμε σχεδιάσει.

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δήλωσε:

«Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής διοργάνωσης. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ευρώπης. Ο τρόπος που παίζει, αλλάζει όλο το ματς με τις πάσες του. Έχει την ποιότητα να βλέπει το παιχνίδι πιο μπροστά από τους άλλους και μπορεί να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις».

Όσον αφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έχει οκτώ Ευρωπαϊκά τρόπαια, υποστήριξε:

«Δεν νομίζω ότι είναι από άλλη εποχή. Μαζί με τον Φιλ Τζάκσον είναι ο τεχνικός με τους πιο πολλούς τίτλους. Είναι επαγγελματίας και αφοσιώνεται στην δουλειά του. Έχει προγράμματα που μπορεί να βοηθάει και άλλους προπονητές και είχε την τύχη να στηριχθεί σε παιδιά από την Ελλάδα, παίκτες σημαντικούς που κράτησαν την παράδοση, όπως τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Ξεκινούν από τα κλιμάκια της ομάδας και γνωρίζουν την υπερηφάνεια του συλλόγου. Ξεκινούν δύο με τρία βήματα πιο μπροστά από εμάς. Ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες που είχαν την εμπειρία από τέτοια ματς, ενώ εμείς δεν το είχαμε αυτό».

Ακόμα, μίλησε και για την απουσία του Ντορόν Πέρκινς:

«Εμείς ποτέ δεν το χρησιμοποιήσαμε αυτό, αλλά το γεγονός ήταν πως ο Διαμαντίδης ήταν αυτός που επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Ντορόν είναι πολύ σημαντικός για εμάς και μας έλειψε. Όταν θέλεις να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να έχεις όλα τα αστέρια σου. Ίσως με την παρουσία του να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα».

Τέλος, για την επόμενη μέρα της Μακάμπι, δήλωσε:

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για τη συνέχεια. Εμείς τώρα πρέπει να πάμε να παίξουμε στο δικό μας Final 4. Δεν το καταλαβαίνω. Έχουμε 27 νίκες και μόλις μία ήττα και κάτι τέτοιο μου φαίνεται παράλογο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για μία ακόμα σεζόν και να δούμε πως μπορούμε να έχουμε την ίδια ομάδα και τη νέα σεζόν».

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024