Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια από Π.Γιαννακόπουλο και Ερασιτέχνη

Συγχαρητήρια από Π.Γιαννακόπουλο και Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και οι φίλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας την νέα επιτυχία του Τριφυλλιού. Η πλατεία Ομονοίας γέμισε με πράσινες φανέλες και σημαίες σε ένα μεγάλο πάρτι. Παύλος Γιαννακόπουλος: «Να είναι χαρούμενοι και περήφανοι». Ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και οι φίλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας την νέα επιτυχία του Τριφυλλιού. Η πλατεία Ομονοίας γέμισε με πράσινες φανέλες και σημαίες σε ένα μεγάλο πάρτι.

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Να είναι χαρούμενοι και περήφανοι»

Να είναι χαρούμενοι περήφανοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού για την κατάκτηση της Euroleague.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Φτιάξαμε αυτή τη μεγάλη ομάδα για να χαίρονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Το έκτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να είναι χαρούμενοι και περήφανοι όπως πιστεύω ότι είναι όλοι σήμερα σε κάθε γωνιά της γης. Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή, στους συνεργάτες του και φυσικά στους παίκτες της ομάδας για αυτή την μεγάλη επιτυχία».

Ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του Ερασιτέχνη στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα έδωσε στην δημοσιότητα το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

«Ολόκληρος ο κόσμος του ιστορικού συλλόγου, συγκλονισμένος, συγκινημένος και για μία ακόμη φορά υπερήφανος, διαβιβάζει και εκφράζει στους δημιουργούς της τρισένδοξης ομάδας μπάσκετ του συλλόγου αδελφούς Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον μέγιστο προπονητή Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του, και ιδιαίτερα στους πανένδοξους, πανάξιους, μυθικούς παίκτες της ομάδας, τα πιο θερμά, ειλικρινή ,συγκινητικά συγχατηρήρια, εκφράζοντας συγχρόνως την ευγνωμοσύνη όλων των Παναθηναϊκών για την ευτυχία και την υπερηφάνεια που για χρόνια μας χαρίζουν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πανευτυχής, υπερήφανος για αυτή την ομάδα ελπίζει και στο αύριο, με εγγύηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που έχει προσφέρει ημέρες δόξας στο σύλλογο, την παρουσία του κ. Ομπράντοβιτς και των συγκλονιστικών παικτών.
Ένα ειδικό, ιδιαίτερο εύγε δικαιούται, και του το απευθύνουμε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, η μεγάλη μορφή του Παναθηναϊκού, του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024