Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διθυραμβικά σχόλια για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό

Διθυραμβικά σχόλια για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς αποθεώνεται από το διεθνή Τύπο, μετά την κατάκτηση της 6ης Euroleague. Τίτλοι όπως, «Οι Βασιλιάδες της Ευρώπης» και ο «Ακόρεστος Ομπράντοβιτς» μονοπώλησαν τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων.

Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς αποθεώνεται από το διεθνή Τύπο, μετά την κατάκτηση της 6ης Euroleague. Τίτλοι όπως, «Οι Βασιλιάδες της Ευρώπης» και ο «Ακόρεστος Ομπράντοβιτς» μονοπώλησαν τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων.

ASSOCIATED PRESS: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το στέμμα της Εuroleague κόντρα Μακάμπι.

IL GIORNALE: Ελληνες, οι βασιλιάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague βασιζόμενος φυσικά στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Με τον Σέρβο στο τιμόνι του ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο κερδίζοντας την Μακάμπι.

EUROPAPRESS: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό για ακόμα μια φορά την Euroleague. Για τον Σέρβο είναι το όγδοο Ευρωπαϊκό στέμμα του και διευρύνει το μύθο του στο μπάσκετ. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη κέρδισε με τους Έλληνες στον τελικό της Βαρκελώνης την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

LA INFORMACION:
Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα: Παναθηναϊκός! Η ομάδα του οδηγείται από τον Ομπράντοβιτς έφτασε στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου και βρίσκεται στην κορυφή.

MARCA: Παναθηναϊκός, ο βασιλιάς της Ευρώπης. Η ομάδα μηχανή που οδηγείται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε ότι δεν σταματάει πουθενά. Η Μακάμπι δεν αποδείχτηκε πρόβλημα για τους Έλληνες που νίκησαν εύκολα , πήραν τη νίκη και το 6ο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο. Ο Ομπράντοβιτς από την μεριά του βάζει για 8η φορά την κορόνα του.

AS:
Στο ίδιο μήκος κύματος και η as. Ο Παναθηναϊκός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο Βασιλιάς της Ευρώπης. Η ελληνική ομάδα κέρδισε την Ευρωλίγκα στο Palau Sant Jordi μετά από τη νίκη επί της Μακάμπι 70-78 στον τελικό.

LARAZON: Ο ακόρεστος Ομπράντοβιτς! Η ομάδα του Ζέλικο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Euroleague. Ο Σέρβος προπονητής κέρδισε το 8ο τρόπαιο στην καριέρα του. Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι δεν έχει καμία μυστική συνταγή για να κάνει επιτυχίες με όλες του τις ομάδες και απλά κάνει την δουλειά του.

SOLOBASKET: Ο Παναθηναϊκός βασιλεύει στην Ευρώπη και πάλι. Δύο χρόνια μετά, το πράσινο χρώμα είναι και πάλι της μόδας στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς κατέκτησε το 6ο τρόπαιο της ιστορίας του κερδίζοντας την Μακάμπι στον τελικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024