Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Να αλλάξουμε το τσιπ»,  λέει Ομπράντοβιτς εν όψει Τελικών Α1

«Να αλλάξουμε το τσιπ», λέει Ομπράντοβιτς εν όψει Τελικών Α1

Αλλαγή... τσιπ στο μυαλό των παικτών του επιχειρεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από σήμερα κιόλας, αφού μετά την 4η θέση στην Ευρωλίγκα, όλοι στρέφουν το βλέμμα στους τελικούς της Α1. Η... συγγνώμη του Πασκουάλ!

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Αλλαγή… τσιπ στο μυαλό των παικτών του επιχειρεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από σήμερα κιόλας, αφού μετά την 4η θέση στην Ευρωλίγκα, όλοι στρέφουν το βλέμμα στους τελικούς της Α1.

– Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ στον εγκέφαλο των παικτών. Την Πέμπτη ξεκινούν οι τελικοί και εκεί πλέον έχουμε το μυαλό μας. Για το σημερινό ματς δεν έχω να πω κάτι. Είναι ένα ματς που δεν θέλει κανείς να παίζει. Δεν προετοίμασα καν τους παίκτες μου γι’ αυτό το παιχνίδι. Απλά τους έδωσα κάποιες πληροφορίες», είπε ο Ζοτς στις πρώτες κουβέντες του και μετά ρωτήθηκε από Τουρκάλα δημοσιογράφο αν θα έρθει και του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

Γέλασε και είπε ότι «…το μόνο που ξέρω είναι ότι την Τρίτη έχουμε την πρώτη μας προπόνηση εν όψει των τελικών της Πέμπτης. Στην Κωνσταντινούπολη θα έρθω κάποια στιγμή (εννοώντας βέβαια για τουρισμό)».

Ρωτήθηκε επίσης αν η εφετινή απώλεια τίτλου δημιουργεί ένα κίνητρο για του χρόνου και είπε «ξέρετε πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και στον παναθηναϊκό. Πάντως εδώ ήρθαμε με μεγάλο κίνητρο».

Τόνισε ότι θα παρακολουθήσει τον τελικό, θα τον διασκεδάσει, αλλά και θα σεβαστεί την διοργάνωση.

Τέλος για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είπε: «Ευχαριστώ που ήρθε από την Αθήνα. Ταξίδεψαν περίπου 4.000 άτομα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στην Ευρωλίγκα, την Κωνσταντινούπολη κι όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το Final 4».

Πασκουάλ: «Ζητώ συγγνώμη…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό, δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να ζητήσει συγγνώμη για την… προχθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί στον ημιτελικό δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Στον μικρό τελικό παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και νικήσαμε. Ελπίζω η νίκη μας αυτή να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει των play offs του πρωταθλήματος. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας», είπε ο χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024