Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης

Κοσμοσυρροή στην άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από την Κωνσταντινούπολη. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι συγκεντρωμένοι στο αεροδρόμιο «Ελ. Bενιζέλος» για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ. Περίπου 5.000 οπαδοί υποδέχθηκαν τους Πειραιώτες, που γνώρισαν νέα αποθέωση και στο ΣΕΦ λίγη ώρα αργότερα. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Κοσμοσυρροή στην άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από την Κωνσταντινούπολη. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι συγκεντρωμένοι στο αεροδρόμιο «Ελ. Bενιζέλος» για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Περίπου 5.000 οπαδοί υποδέχθηκαν τους Πειραιώτες που έφτασαν τελικώς με μια μικρή καθυστέρηση. Για λόγους ασφαλείας είχε αποφασιστεί η «ερυθρόλευκη» αποστολή να αποχωρήσει από άλλη έξοδο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Έτσι το πούλμαν του Ολυμπιακού βρέθηκε μέσα σε μια «ερυθρόλευκη λαοθάλασσα» και οι παίκτες γνώρισαν την αποθέωση.

Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Ντόρσεϊ αλλά και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέβηκαν στην οροφή του οχήματος.

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι οπαδοί που ζητούσαν να δουν το τρόπαιο και δίνοντας σύνθημα εν όψει των τελικών της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή έφυγε με προορισμό το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνοδευόμενο από εκατοντάδες δίκυκλα.

Η Αττική Οδός βάφτηκε κόκκινη από την «ερυθρόλευκη» πομπή που είχε δημιουργηθεί με μηχανάκια και αυτοκίνητα να ακολουθούν το πούλμαν του Ολυμπιακού στο δρόμο προς το ΣΕΦ και τις φωτεινές πινακίδες να καλωσορίζουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά από περίπου μία ώρα το κομβόι έφτασε στο φαληρικό παλέ, όπου ήταν συγκεντρωμένοι 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν.

Μετά από ώρα αποθέωσης και με κοινό αίτημα του κόσμου την κατάκτηση και του ελληνικού πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναθηναϊκό, όλη η αποστολή βγήκε από από το πούλμαν, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια και πριν από περίπου 20 λεπτά το πάρτυ άρχισε να διαλύεται, προκειμένου να ξεκουραστούν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης με φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024