Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίβκοβιτς και Λο συνεχίζουν τον... χορό των πρωταθλητών

Ίβκοβιτς και Λο συνεχίζουν τον… χορό των πρωταθλητών

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε για ακόμη μια φορά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novosti.rs, υποστήριξε ότι οι παίκτες της ομάδας ήταν αυτοί που έφεραν την επιτυχία και τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του. Λο: «Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης! Νιώθω πως βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και κανείς δεν μπορεί να με κουνήσει από εκεί».

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε για ακόμη μια φορά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα novosti.rs, υποστήριξε ότι οι παίκτες της ομάδας ήταν αυτοί που έφεραν την επιτυχία και τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του:

Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης

«Αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός είναι η απάντηση σε όλες τις ομάδες που έχουν παραμελήσει να δουλεύουν με νέους παίκτες και αντίθετα προτιμούν τους Αμερικανούς. Είναι μία απόδειξη ότι στις μεγάλες ομάδες δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ.

Δεν είναι αυτό το καλύτερο δημιούργημά μου. Η πρώτη θέση αξίζει στους παίκτες, που ωρίμασαν τόσο γρήγορα. Σίγουρα η κατάκτηση της Euroleague έρχεται ως επιβράβευση της καλής δουλειάς μου. Έπειτα το 1997, ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες πολύ καλύτερες ομάδες, που απλώς δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την επιτυχία».

Λο: «Για πάντα στη μνήμη μου»

«Είμαι πρωταθλητής Ευρώπης! Νιώθω πως βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και κανείς δεν μπορεί να με κουνήσει από εκεί. Είναι μία επιτυχία που ο καθένας θα πρέπει να σεβαστεί και θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου», δήλωσε αρχικά ο Έισι Λο και συμπλήρωσε για τη γρήγορη προσαρμογή του στον Ολυμπιακό, ύστερα από το πέρασμα που είχε την Παρτιζάν:

«Μετά την εμπειρία που είχα στην Παρτιζάν, δεν ήξερα πως θα προσαρμοστώ στον Ολυμπιακό. Όμως, ο κόουτς Ίβκοβιτς το έκανε πιο εύκολο, καθώς έχει τον τρόπο να παίρνει το καλύτερο από έναν παίκτη».

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να σκεφτεί το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμα γι’ αυτό. Τώρα είναι ώρα για πανηγυρισμούς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024