Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με μηνύσεις απειλούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές

Με μηνύσεις απειλούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία των παικτών της Εθνικής ομάδας στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας, η οποία δείχνει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη γυμνό. Μέσω της επίσημης σελίδας Εθνικής στο facebook, δημοσιεύτηκε η αυθεντική φωτογραφία μαζί με την αποκάλυψη ότι οι παίκτες θα κινηθούν νομικά εναντίον όποιου αναπαράγει την εν λόγω επεξεργασμένη φωτογραφία.Διαβάστε τα πάντα για το Μουντιάλ στο αφιέρωμά μας...

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία των παικτών της Εθνικής ομάδας στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας, η οποία δείχνει τον Παναγιώτη Ταχτσίδη γυμνό.

Μέσω της επίσημης σελίδας Εθνικής στο facebook, δημοσιεύτηκε η αυθεντική φωτογραφία μαζί με την αποκάλυψη ότι οι παίκτες θα κινηθούν νομικά εναντίον όποιου αναπαράγει την εν λόγω επεξεργασμένη φωτογραφία.

Διαβάστε τα πάντα για το Μουντιάλ στο αφιέρωμά μας…

Το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Εθνικής:

«Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στα social media και πριν από λίγες ώρες και σε websites παραποιημένο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας μετά την πρόκριση στο Βουκουρέστι.
Στο παρόν post δημοσιεύουμε την αυθεντική φωτογραφία με βάση την οποία οι θιγόμενοι θα κινηθούν νομικά ενάντια σε όσους παράγουν ή αναπαράγουν παραποιημένες εικόνες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024