Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κράζουν» Λαμουσί και παίκτες τα ΜΜΕ στην Ακτή Ελεφαντοστού

«Κράζουν» Λαμουσί και παίκτες τα ΜΜΕ στην Ακτή Ελεφαντοστού

Απογοήτευση σκόρπισε στην Ακτή Ελεφαντοστού η ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας από την Ελλάδα και ο συνακόλουθος αποκλεισμός της από τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Ο Τύπος της χώρας στέκεται στο γεγονός ότι με τον αγώνα της Τρίτης κλείνει άδοξα ο κύκλος μίας ομάδας με σπουδαίους παίκτες, η οποία όμως δεν κατάφερε να φέρει τις ανάλογες επιτυχίες, ενώ σφοδρή κριτική ασκείται στον Σαμπρί Λαμουσί.

Απογοήτευση σκόρπισε στην Ακτή Ελεφαντοστού η ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας από την Ελλάδα και ο συνακόλουθος αποκλεισμός της από τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Τύπος της χώρας στέκεται στο γεγονός ότι με τον αγώνα της Τρίτης κλείνει άδοξα ο κύκλος μίας ομάδας με σπουδαίους παίκτες, η οποία όμως δεν κατάφερε να φέρει τις ανάλογες επιτυχίες, ενώ σφοδρή κριτική ασκείται στον Σαμπρί Λαμουσί, ο οποίος αμέσως μετά τον αγώνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στον Τύπο ιδιαίτερες αναφορές στο αμφισβητούμενο πέναλτι, με το οποίο ο Γιώργος Σαμαράς έστειλε τη «γαλανόλευκη» στην επόμενη φάση.

«Ελέφαντες: η κατάρα» τιτλοφορείται η εφημερίδα «Nord-Sud», η οποία σημειώνει ότι «είχαν μία χρυσή ευκαιρία να περάσουν για πρώτη φορά από τους ομίλους ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, τους αρκούσε μία ισοπαλία, αλλά τα παχύδερμά μας εμφανίστηκαν ανίκανα να την εξασφαλίσουν».

Η «Nouveau Réveil» κάνει λόγο για το τέλος της γενιάς του Ντρογκμπά και του Γιαγιά Τουρέ, την οποία χαρακτηρίζει «επίχρυση», αλλά και «καταραμένη». «Ελέφαντες, η τεράστια απογοήτευση» αναφέρει από την πλευρά της η «Patriote», κατά την οποία η εθνική ομάδα της χώρας «… αφού έδωσε λόγους ελπίδας με τη νίκη επί της Ιαπωνίας, απογοήτευσε και πάλι τον κόσμο».

Ιδιαίτερα σκληρός ο τίτλος της «Notre Voie», που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: «Ο Λαμουσί απέκλεισε τους Ελέφαντες» γράφει η εφημερίδα, η οποία στέκεται ιδιαίτερα στην αντικατάσταση (μετά την ισοφάριση) των Ντρογκμπά και Ζερβίνιο, που στέρησε την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού από τους δύο καλύτερους επιθετικούς της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η «Fraternité Matin» θυμάται ότι ο Γάλλος τεχνικός δεν είχε καμία προπονητική εμπειρία πριν αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού. «Θύματα του Λαμουσί. Δεν είχε κανένα όραμα, κανένα σχέδιο παιχνιδιού» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024