Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έσβησαν» δυο οπαδοί της Αργεντινής από καρδιακή προσβολή

«Έσβησαν» δυο οπαδοί της Αργεντινής από καρδιακή προσβολή

Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι. Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.

Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.

Σύμφωνα με την «Clarin», εφημερίδα της Αργεντινής, ο 16χρονος Ερικ Τενκ ένωσε αδιαθεσία στη διάρκεια της παράτασης, βλέποντας το ματς στο σπίτι του μαζί με φίλους του, και κατέρρευσε με πόνους στο στήθος στη διαδικασία των πέναλτι.

«Στην παράταση έλεγε πως δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν αγχωμένος, αλλά επειδή όλοι υποφέραμε εκείνη τη στιγμή δεν το πήραμε στα σοβαρά και γελάσαμε. Νομίζαμε πως ήταν εντάξει», δήλωσε ένας από τους φίλους του που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 49χρονος εφημεριδοπώλης Γκουστάβο Ντανιέλ Χόφερ αφού άντεξε και την διαδικασία των πέναλτι και είδε την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό, βγήκε να πανηγυρίσει στους δρόμους της Κόρδομπα, όμως εκεί υποστεί καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία πνοή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024