Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι προβλέψεις των διάσημων για τον τελικό Γερμανία-Αργεντινή

Οι προβλέψεις των διάσημων για τον τελικό Γερμανία-Αργεντινή

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της FIFA λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού στο Ρίο, δίνει στη δημοσιότητα τις προβλέψεις που... μάζεψε από διάσημους σχετικά με το νικητή ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Ας δούμε τι... ψηφίζουν Σακίρα, Κάρλος Σαντάνα και πολλοί άλλοι...

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της FIFA λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού στο Ρίο, δίνει στη δημοσιότητα τις προβλέψεις που… μάζεψε από διάσημους σχετικά με το νικητή ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Ας δούμε τι… ψηφίζουν Σακίρα, Κάρλος Σαντάνα και πολλοί άλλοι…

Σακίρα (Τραγουδίστρια): «Θα ήθελα να έχω τον Πολ, το χταπόδι να με βοηθήσει, αλλά έχει ήδη πεθάνει, κρίμα. Έτσι δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα για τον τελικό».

Λούσιο (Παλαίμαχος Βραζιλιάνος Ποδοσφαιριστής): «Θα υποστηρίξω την Γερμανία επειδή έχω καλούς φίλους εκεί. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά η Γερμανία θα κερδίσει. Η πρόβλεψη μου είναι 3-1 για την Γερμανία».

Τιμ Κρουλ (Τερματοφύλακας Ολλανδίας): «Απλά ελπίζω ο τελικός θα είναι μια αντανάκλαση αυτής της ήδη φανταστικής και διασκεδαστικής διοργάνωσης μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα για τη νίκη το βράδυ».

Κάρλος Σαντάνα (Τραγουδιστής): «Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Γερμανία. Θα ήθελα να δω την Αργεντινή να κερδίζει επειδή μένω στην Αμερική, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Τζόι Μπάρτον (Παλαίμαχος άγγλος ποδοσφαιριστής): «Θα είναι ένα σφιχτό ματς, αλλά η Γερμανία θα κερδίσει με 2-0».

Γουίκλιφ (Μουσικός): «Παρότι ο μάνατζέρ μου είναι Αργεντινή, πιστεύω ότι οι 11 παίκτες της Γερμανίας θα παίξουν σαν ένας. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος ως οπαδός του ποδοσφαίρου».

Γκάρι Πλέιερ (παίκτης γκολφ): «Όλοι ξέρουμε ότι η Γερμανία πρέπει να κερδίσει».

Μάικλ Βόγκαν (παίκτης Κρίκετ): «Η Γερμανία θα επικρατήσει με 3-1. Η δύναμη της μεσαίας γραμμής και ο Μίλερ θα κάνουν τη διαφορά. Ο Μέσι θα σκοράρει».

Σέιν Φίλαν (Τραγουδίστρια): «Πιστεύω ότι η Γερμανία θα κερδίσει. Αλλά θα ήθελα να δω τον Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο».

Μίκαελ Σιλβέστρε (Παλάιμαχος γάλλος ποδοσφαιριστής): «Βλέπω ένα «σφιχτό» παιχνίδι επειδή οι δύο ομάδες έχουν βρει την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας».

Κένι Φλόριαν (ποδοσφαιριστής): «Αρχική μου επιλογή ήταν να κερδίσει η Αργεντινή, αλλά η Γερμανία ήταν η πιο εντυπωσιακή ομάδα με διαφορά».

Μπέντζαμιν Φολ (παίκτης ράγκμπι): «Μου αρέσει η «μονομαχία» ανάμεσα στον Μέσι και τον Μίλερ. Βλέπω νίκη της Γερμανίας».

Έιμι ΜακΝτόναλντ (τραγουδίστρια): «Ελπίζω να κερδίσει η Γερμανία και προβλέπω ότι το σκορ θα είναι 3-1 υπέρ της Γερμανίας».

Σίντνει Γκοβού (Παλαίμαχος γάλλος ποδοσφαιριστής): «Βλέπω ότι θα κερδίσει η Γερμανία, αλλά αληθινά θέλω να κάνει το ίδιο η Αργεντινή, μόνο για τον Μέσι».

Καλούσα Μπάλια (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ζάμπια): «Η Γερμανία κυριάρχησε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος εναντίον της Βραζιλίας. Δεν νομίζω ότι η Αργεντινή θα το επιτρέψει αυτό. Περιμένω ένα δύσκολο ματς».

Ζουλιέν Μπενετέ (τενίστρια): «Η Γερμανία είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουν τον Μέσι που μπορεί μόνος του να αλλάξει το παιχνίδι».

Ρομπέρτο Μαρτίνες (Προπονητής της Έβερτον): «Πριν την έναρξη του Μουντιάλ νόμιζα ότι θα πήγαιναν οι δύο τους στον τελικό και ότι θα κερδίσει η Αργεντινή. Αλλά συνήθως όποια ομάδα επικρατεί στα πέναλτι, χάνει το επόμενο παιχνίδι. Αν δω τα στατιστικά θα κερδίσει η Γερμανία, αν επιμείνω στην αρχική μου πρόβλεψη θα κερδίσει η Αργεντινή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024