Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O τελικός του Β' ομίλου: Ελλάδα-Αργεντινή

O τελικός του Β’ ομίλου: Ελλάδα-Αργεντινή

Από την ημέρα της κλήρωσης του Μουντομπάσκετ στόχος των ομάδων που είχαν βλέψεις στη διοργάνωση από τον Β' όμιλο, όπου μετέχει και η χώρα μας, ήταν να αποφύγουν την Ισπανία. Είτε στην φάση των «16», είτε στην φάση των «8». Εφτασε λοιπόν η ημέρα που η εθνική μπορεί να κάνει πραγματικότητα τον στόχο και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Κλείνοντας τον όμιλο αήττητη, έχοντας προσφέρει θέαμα και μπορώντας να φτάσει μέχρι και με τα ημιτελικά μη βρίσκοντας στο δρόμο της τη διοργανώτρια και ένα από τα φαβορί ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο. Ετσι αγώνας κόντρα στην Αργεντινή (23:00, ΟΤΕsport3, ANT1), μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί και τελικός του Β' όμίλου.

Από την ημέρα της κλήρωσης του Μουντομπάσκετ στόχος των ομάδων που είχαν βλέψεις στη διοργάνωση από τον Β’ όμιλο, όπου μετέχει και η χώρα μας, ήταν να αποφύγουν την Ισπανία.

Είτε στην φάση των «16», είτε στην φάση των «8». Εφτασε λοιπόν η ημέρα που η εθνική μπορεί να κάνει πραγματικότητα τον στόχο και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Κλείνοντας τον όμιλο αήττητη, έχοντας προσφέρει θέαμα και μπορώντας να φτάσει μέχρι και με τα ημιτελικά μη βρίσκοντας στο δρόμο της τη διοργανώτρια και ένα από τα φαβορί ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο.

Ετσι αγώνας της εθνικής κόντρα στην Αργεντινή (23:00, ΟΤΕsport3, ANT1), μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί και τελικός του Β’ όμίλου.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την εκπληκτική κατά διαστήματα εμφάνιση κόντρα στην Κροατία αλλά βασικά από το 4-0 νικών, οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη δεν έχουν παρά να μείνουν συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούν τα σκαπμανευάσματα της Αργεντινής.

Επίσης πρέπει να βρουν το «φάρμακο» για να σταματήσουν τον Λουίς Σκόλα, που έχει 24,8 μέσο όρο πόντων ανά παιχνίδι και είναι πρώτος στη λίστα των σκόρερ, ενώ μαζεύει και 9,9 ριμπάουντ.

Ο Μεξικανός Χοσέ Ρέγες, ο Αυστραλός Μάικλ Έιλεν και ο Ισπανίας Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ είναι οι τρεις διαιτητές του αποψινού αγώνα της εθνικής.

Το πρόγραμμα:
Σενεγάλη-Φιλιππίνες 79-81 (64-64 κ.α.)
19:00 Κροατία-Πουέρτο Ρίκο
23:00 Αργεντινή-Ελλάδα

Βαθμολογία

1. Ελλάδα 4-0 8
2. Αργεντινή 3-1 7
3. Σενεγάλη 2-3 7
4. Κροατία 2-2 6
5. Φιλιππίνες 1-4 6
6. Πουέρτο Ρίκο 1-3 5

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024