Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στιγμή έντασης που προσέλαβε δυσανάλογη  έκταση και ερμηνεία», λέει η ΕΠΟ

«Στιγμή έντασης που προσέλαβε δυσανάλογη έκταση και ερμηνεία», λέει η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για άλλη μια φορά, επιδεικνύοντας τα αργά αντανακλαστικά της, έπειτα από αρκετές ώρες που επέτρεψε να αιωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα στην προπόνηση της Εθνικής, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική σημασία του και καθιστά σαφές πως όλα τα μέλη της Εθνικής, συμπεριλαμβανομένων και δύο διεθνών ποδοσφαιριστών που ενεπλάκησαν στο φραστικό επεισόδιο, είναι αφοσιωμένα στον σημαντικό αγώνα με την Ιαπωνία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για άλλη μια φορά, επιδεικνύοντας τα αργά αντανακλαστικά της, έπειτα από αρκετές ώρες που επέτρεψε να αιωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιάννη Μανιάτη και τον Γιώργο Τζαβέλλα στην προπόνηση της Εθνικής, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως το θέμα πήρε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική σημασία του και καθιστά σαφές πως όλα τα μέλη της Εθνικής, συμπεριλαμβανομένων και δύο διεθνών ποδοσφαιριστών που ενεπλάκησαν στο φραστικό επεισόδιο, είναι αφοσιωμένα στον σημαντικό αγώνα με την Ιαπωνία.

Η ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024