Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαναπέθαναν τον πατέρα του Ντιέ που έκλαψε απλά από συγκίνηση!

Ξαναπέθαναν τον πατέρα του Ντιέ που έκλαψε απλά από συγκίνηση!

Συγκλονίζει η εικόνα του παίκτη της Ακτής Ελεφαντοστού, Σερέι Ντιέ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της χώρας του. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Dailly mail» ο μέσος των Ιβοριανών μόλις δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα έμαθε πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Ένα απίστευτο μπέρδεμα ακολούθησε με το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Κολομβία, στον ελληνικό όμιλο του Μουντιάλ. Συγκεκριμέν, ο Σερέι Ντιέ, έβαλε τα κλάματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της χώρας του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Dailly mail» ο μέσος των Ιβοριανών μόλις δύο ώρες πριν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Την είδηση αναπαρήγαγαν τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ, όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο instagram διέψευσε την είδηση, αφού ο πατέρας του είχε πεθάνει το 2004:

«Ήθελα απλώς να πως ότι είναι λάθος όλα αυτά που λένε ότι συγκινήθηκα εξαιτίας του πατέρα μου, που πέθανε το 2004. Ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και του γεγονότος πως υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια ο 29χρονος απολογήθηκε για το λάθος του που είχε ως αποτέλεσμα το 2ο γκολ της Κολομβίας. «Συγγνώμη για το λάθος μου, απολογούμαι που σας απογοήτευσα. Θα επιστρέψω στην κορυφή. Ο θεός να σας έχει καλά».

Ο παίκτης της Βασιλείας πάντως αποδείχτηκε αρκετά ευσυγκίνητος…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024