Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Λονδίνο

Επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Λονδίνο

Επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα το τελευταίο κλιμάκιο των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Σπύρος Λεμπέσης, μαζί με τους αρχηγούς της ελληνικής αποστολής. Τους αθλητές υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

Επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα το τελευταίο κλιμάκιο των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Σπύρος Λεμπέσης, μαζί με τους αρχηγούς της ελληνικής αποστολής.

Τους αθλητές υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών, σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν», είπε αρχικά ο κ. Ιωαννίδης και συνέχισε:

«Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως Πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024