Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το χρονικό, οι «σταθμοί» του Καβαλιέρε

Το χρονικό, οι «σταθμοί» του Καβαλιέρε

Ιανουάριος 1994 «Η Ιταλία είναι η χώρα που αγαπώ». Με αυτά τα λόγια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοινώνει την κάθοδό του στην πολιτική αρένα με την βαφτισμένη από ποδοσφαιρικό σύνθημα Forza Italia. Είναι ήδη γνωστός ως βαρόνος των μίντια, μεγαλοεπιχειρηματίας και φίλος του Μπετίνο Κράξι. Πολλοί γελούν και πιστεύουν ότι θα διαρκέσει λίγο. Μάρτιος 1994 Ο […]

  • Ιανουάριος 1994 «Η Ιταλία είναι η χώρα που αγαπώ». Με αυτά τα λόγια ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοινώνει την κάθοδό του στην πολιτική αρένα με την βαφτισμένη από ποδοσφαιρικό σύνθημα Forza Italia. Είναι ήδη γνωστός ως βαρόνος των μίντια, μεγαλοεπιχειρηματίας και φίλος του Μπετίνο Κράξι. Πολλοί γελούν και πιστεύουν ότι θα διαρκέσει λίγο.
  • Μάρτιος 1994 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γίνεται πρωθυπουργός της Ιταλίας στον απόηχο της επιχείρησης «Καθαρά Χέρια» που καταβαράθρωσε το κυρίαρχο πολιτικό κατεστημένο. Συμμαχεί με τη νεοφασιστική Εθνική Συμμαχία του Τζιανφράνκο Φίνι και την ξενόφοβη Λέγκα του Βορρά του Ουμπέρτο Μπόσι, ο οποίος μόλις επτά μήνες αργότερα θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Καβαλιέρε.
  • Νοέμβριος 1994 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διώκεται για φορολογική απάτη και διαφθορά. Αρχίζει ανένδοτο κατά των «υποκινούμενων από την Αριστερά» δικαστών του Μιλάνου που θέλουν να τον καταστρέψουν. Η ίδια επωδός κρατά χρόνια.
  • Δεκέμβριος 1994 Ο συνασπισμός του Καβαλιέρε καταρρέει και εκείνος διαμηνύει ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον Ουμπέρτο Μπόσι. Παραδόξως ο σταθερά αστάθμητος παράγοντας Μπόσι θα παραμείνει ένας από τους ελάχιστους στενούς του συμμάχους μέχρι τέλους.
  • Οκτώβριος του 1995 Δίωξη εις βάρος του Μπερλουσκόνι με τις κατηγορίες της συνέργιας σε διαφθορά για τη δωροδοκία της οικονομικής αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους σε τέσσερις από τις μιντιακές εταιρείες του Καβαλιέρε μεταξύ 1989 και 1994.
  • Απρίλιος 1996 Η μεγάλη ήττα από τον Ρομάνο Πρόντι. Ο Προφεσόρε στην πρωθυπουργία της Ιταλίας και η Αριστερά θεωρεί πως αυτή τη φορά το εκλογικό σώμα έχει πει οριστικό addio στον Σίλβιο. Εκείνος απτόητος περνά τα επόμενα χρόνια αναδιοργανώνοντας το κόμμα του.

  • Ιούλιος του 1996 Ο αντιπολιτευόμενος ηγέτης της κεντροδεξιάς διώκεται για δύο υποθέσεις φοροδιαφυγής και παράνομης κομματικής χρηματοδότησης και οδηγείται σε ποινικές δίκες, αρνούμενος το σύνολο των κατηγοριών.
  • Ιούλιος του 1998 Δικαστήριο του Μιλάνου καταδικάζει τον Μπερλουσκόνι για παράνομη κομματική χρηματοδότηση. Ο Καβαλιέρε εφεσιβάλλει την απόφαση. Το Νοέμβριο του 2000 οι κατηγορίες θα αποσυρθούν από το Ανώτατο Δικαστήριο, ξανά λόγω χρονικής παρέλευσης.
  • Μάιος 2000 Για τον Μπερλουσκόνι ο Μπόσι ήταν ένας μέθυσος στα μπαρ. Για τον Μπόσι ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας μαφιόζος. Όμως μετά το διαζύγιο του 1996 οι δυο τους συμφιλιώνονται έτοιμοι για την επιστροφή στην εξουσία.
  • Μάιος 2001 Ο Μπερλουσκόνι αντεπιτίθεται με τη δεύτερη εκλογική του νίκη και τη συγκρότηση της 59ης μεταπολεμικής κυβέρνησης της Ιταλίας. Γίνεται ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας.

  • Φεβρουάριος 2002 Ο Καβαλιέρε επιδεικνύει την προσωπική του αίσθηση του χιούμορ στη διάρκεια της «οικογενειακής» φωτογράφησης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Ισπανία, όταν κάνει με τα δάχτυλά του το σήμα του …απατημένου συζύγου πίσω από το κεφάλι του Ισπανού υπουργού Εξωτερικών Ζοζέπ Πικέ.

  • Ιούνιος 2003 Ένας εναντίον όλων στη δικαστική αίθουσα. Ο Μπερλουσκόνι κατηγορούμενος για διαφθορά, φοροδιαφυγή, απόπειρα δωροδοκίας δικαστή σε υποθέσεις που τελικά είτε παραγράφονται, είτε λήγουν με την αθώωσή του, είτε με την καταδίκη και της άρση της ετυμηγορίας στο Εφετείο. Ο Μπερλουσκόνι αρχίζει τις προσπάθειες για να κερδίσει ασυλία.
  • Ιούλιος 2003 Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και προεδρεύων του Συμβουλίου της ΕΕ Σίλβιο Μπερλουσκόνι προκαλεί κύματα ρίγους διεθνώς, προσκαλώντας τον Σοσιαλιστή Γερμανό ευρωβουλευτή Μάρτιν Σουλτς να παίξει σε μία νέα ιταλική ταινία το ρόλο του κάπο σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

  • Δεκέμβριος 2004 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απαλλάσσεται από τις κατηγορίες διαφθοράς έπειτα από μία τετραετή δίκη και λόγω αναθεώρησης της νομοθεσίας. Κατηγορήθηκε για δωροδοκία δικαστών τη δεκαετία του 1980.
  • Απρίλιος του 2005 Η κυβέρνηση συνασπισμού καταρρέει έπειτα από συντριβή στις τοπικές εκλογές. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραιτείται. Λίγες ημέρες αργότερα συγκροτεί νέα κυβέρνηση έχοντας λάβει την εντολή του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας.
  • Φεβρουάριος 2006 «Είμαι ο Ιησούς Χριστός της πολιτικής» λέει ο Ιταλός πρωθυπουργός σε υποστηρικτές του. «Είμαι ένα υπομονετικό θύμα, ανέχομαι τους πάντες, θυσιάζομαι για τους πάντες». Δεσμεύεται επίσης να απόσχει από το σεξ έως τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

  • Απρίλιος 2006 Έχω τόση εμπιστοσύνη στη νοημοσύνη των Ιταλών για να πιστέψω ότι θα είναι τόσο «coglioni» για να ψηφίσουν κατά των συμφερόντων τους» λέει ο Μπερλουσκόνι, εισάγοντας για πρώτη φορά σε πρωθυπουργική ομιλία τον συγκεκριμένο ….ανατομικό όρο και προσβάλλοντας 16 εκατ. Ιταλούς που δεν τον ψήφισαν το 2001. Η Ιταλία γεμίζει με t-shirt που γράφουν «Είμαστε coglioni».
  • Απρίλιος 2006 Ο Μπερλουσκόνι χάνει οριακά στις κάλπες από τον Ρομάνο Πρόντι. Ο πρώην κοινοτικός επίτροπος είναι ξανά στην πρωθυπουργία ως επικεφαλής του συνασπισμού «Ένωση», στην οποία ο αρχηγός της ιταλικής κεντροδεξιάς δίνει το παρατσούκλι «Σοβιετική Ένωση».
  • Ιούλιος 2000 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι οδηγείται σε δίκη με τις κατηγορίες της φορολογικής απάτης σχετικά με την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον όμιλο μέσων ενημέρωσης Mediset. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
  • Αύγουστος 2006 Εντυπωσιάζει η μπαντάνα, α λα πειρατικό στυλ, με την οποία υποδέχεται ο Μπερλουσκόνι τον Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ και τη σύζυγό του Σερί στη βίλα του στη Σαρδηνία. Αργότερα θα παραδεχθεί πως έκανε μεταμόσχευση μαλλιών, λέγοντας πως νοιώθει τουλάχιστον 25 χρόνια νεότερος.
  • Οκτώβριος 2006 Ο Μπερλουσκόνι καλείται να καθίσει στο εδώλιο με τις κατηγορίες ότι έδωσε εντολή να δοθεί το ποσό των 600.000 δολαρίων στον Βρετανό δικηγόρο Ντέιβιντ Μιλς με αντάλλαγμα να ψευδορκήσει υπέρ του. Υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία γνώση της πληρωμής προς τον δικηγόρο.
  • Νοέμβριος 2007 Και εγένετο ο Λαός της Ελευθερίας (Popolo della Liberta), το ένα και μοναδικό κόμμα της ιταλικής δεξιάς Η Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνασπίζεται σε ένα κόμμα με την Εθνική Συμμαχία του Τζιανφράνκο Φίνι που χαράσσει πιο κεντρώα γραμμή.
  • Ιανουάριος 2007 Η Βερόνικα Λάριο απαιτεί τη δημόσια συγγνώμη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά το φλερτ με μία από τις βουλευτίνες του, στην οποία λέει «θα πήγαινα παντού μαζί σου, ακόμη και σε ένα έρημο νησί, εάν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν αμέσως τώρα».
  • Απρίλιος 2008 Ο Μπερλουσκόνι αποσπά την τρίτη κοινοβουλευτική του νίκη με άνετη πλειοψηφία τόσο στη Βουλή, όσο και στη Γερουσία, μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Πρόντι έπειτα από πρόταση μομφής -εν μέσω λιμνάζοντων υδάτων στην ιταλική οικονομία και τόνων απορριμμάτων στη Νάπολη.
  • Μάιος 2008 Η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι εισάγει σκληρή νομοθεσία σχετικά με την παράνομη μετανάστευση -την οποία ποινικοποιεί- και την εγκληματικότητα. Θυελλώδεις αντιδράσεις αντιπολίτευσης και οργανώσεων προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  • Ιούλιος 2008 Εγκρίνεται νομοθεσία που παρέχει στον πρωθυπουργό της Ιταλίας ασυλία από τη δίωξη όσο παραμένει στην εξουσία. Με τον περιβόητο νόμο Αλφάνο «παγώνουν» δύο δικαστικές υποθέσεις εις βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ξεσηκώνεται η αντιπολίτευση.
  • Νοέμβριος 2008 Ο Ιταλός πρωθυπουργός… εξυμνεί τον Μπαράκ Ομπάμα ως «γοητευτικό, νέο και ηλιοκαμένο». Υποδέχεται επίσης με… κρυφτούλι την Γερμανίδα καγκελάριο στη σύνοδο της Τεργέστης. Κρύβεται πίσω από ένα άγαλμα και όταν περνά Ανγκελα Μέρκελ με τη συνοδεία της ο Μπερλουσκόνι ξεπροβάλει πίσω τους αναφωνώντας «κου κου»!
  • Φεβρουάριος 2009 Ο Βρετανός συνήγορος του Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του ‘90 Ντέιβιντ Μιλς καταδικάζεται σε φυλάκιση 4,5 ετών για δωροληψία από τον Καβαλιέρε έναντι ψευδών καταθέσεων. Η απόφαση ακυρώνεται σε επόμενο στάδιο.

  • Απρίλιος 2009 Κατά την επίσκεψη σε επιζώντες του καταστροφικού σεισμού στην Λ’ Άκουιλα της επαρχίας Αμπρούτσο, οι οποίοι διέμεναν σε σκηνές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δηλώνει: «Πρέπει να το δουν ως ένα Σαββατοκύριακο στο κάμπινγκ». Σάλος ξανά.
  • Απρίλιος 2009 «Χρόνια πολλά δεσποινίς Νοέμι». Λίγο πριν τις ευρωεκλογές η Repubblica αποκαλύπτει την παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο πάρτι των 18ων γενεθλίων της επίδοξης στάρλετ Νοέμι Λετίτσια από ση Νάπολη, που αποκαλεί τον Καβαλιέρε «papi». Θα ακολουθήσουν η Πατρίτσια, η Νικόλ και οι άλλες.
  • Μάιος 2009 Η Βερόνικα Λάριο, δεύτερη σύζυγος του Μπερλουσκόνι από το 1990 και μητέρα των τριών εκ των πέντε παιδιών του, περιγράφει τον Καβαλιέρε ως «δράκο στον οποίο προσφέρονται παρθένες για φήμη και δόξα», και ζητά διαζύγιο –δημοσίως. Ο ίδιος μπλοκάρει τη δημοσιοποίηση εκατοντάδων φωτογραφιών από τα διαβόητα πάρτι. Του ξεφεύγει όμως η ισπανική El Pais.
  • Ιούλιος 2009 Ο Μπερλουσκόνι λέει ότι «δεν είναι άγιος», αλλά αρνείται ότι πληρώνει συνοδούς πολυτελείας για τα πάρτι του. Πέτρα του νέου σκανδάλου η Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο, που κάνει εξώφυλλα και μοιράζεται τις εμπειρίες της με τον Καβαλιέρε λέγοντας ότι της προσέφερε ακόμη και θέση στην Ευρωβουλή. Το μπούνγκα μπούνγκα γίνεται… θρύλος.
  • Οκτώβριος 2009 Κρίνεται αντισυνταγματικός νόμος του 2008 που παρέχει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δικαστική ασυλία και επιστρέφουν δύο υποθέσεις διαφθοράς. Ο Καβαλιέρε περιγράφει τον εαυτό ως το μεγαλύτερη θύμα δικαστικής κτααδίωξης στην παγκόσμια ιστορία.
  • Δεκέμβριος 2009 Προεκλογική συγκέντρωση στο Μιλάνο και ένας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας χτυπά τον Μπερλουσκόνι στο πρόσωπο με μία μινιατούρα του Ντουόμο. Το ματωμένο πρόσωπο του σαστισμένου Καβαλιέρε κάνει το γύρο του κόσμου. Διακομίζεται στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και δόντια. Αργότερα θα δείξει μεγαλοθυμία για το δράστη.
  • Ιανουάριος 2010 Στα σκαριά δικαστική μεταρρύθμιση με στόχο να ανακτήσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την πολύτιμη δικαστική ασυλία. Η αντιπολίτευση εξεγείρεται. Έχουν προηγηθεί και θα ακολουθήσουν μαζικές διαδηλώσεις στη Ρώμη με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού.
  • Οκτώβριος 2010 Ξεσπά το σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ. Η ανήλικη Μαροκινή χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, δίνει το παρών στα πάρτι του Καβαλιέρε στο Άρκορε, ενώ αποφυλακίζεται από αστυνομικό τμήμα του Μιλάνου κατόπιν τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού. Όχι δεν είναι ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ.
  • Νοέμβριος 2010 Έρχεται το πολιτικό διαζύγιο με τον Τζιανφράνκο Φίνι, ο οποίος κατηγορεί δημόσια τον Μπερλουσκόνι ότι διοικεί το κόμμα σαν μονάρχης. Ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής «σπάει» 16 χρόνια συμμαχίας με τον Καβαλιέρε και αποσύρει τους τέσσερις βουλευτές του.
  • Νοέμβριος 2010 «Όπως πάντα, εργάζομαι χωρίς διαλείμματα, τώρα εάν περιστασιακά τυχαίνει να κοιτάω μία όμορφη κοπέλα στο πρόσωπο, είναι καλύτερο να σου αρέσουν όμορφες κοπέλες παρά να είσαι ομοφυλόφιλος». Τάδε έφη Μπερλουσκόνι σε εκδήλωση στο Μιλάνο για να ξεσηκώσει κύμα διαμαρτυριών
  • Δεκέμβριος 2010 Ο επτάψυχος Μπερλουσκόνι κερδίζει την κρίσιμη ψήφο εμπιστοσύνης του Κοινοβουλίου μετά τη ρήξη με τον Τζιανφράνκο Φίνι, αλλά η οριακή πλειοψηφία των τριών εδρών κάνει πολλούς να μιλήσουν για σύντομο τέλος. Και πάλι δεν θα επιβεβαιωθούν.
  • Ιανουάριος 2011 Μερική άρση από το Συνταγματικό Δικαστήριο της δικαστικής ασυλίας που απολαμβάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως εν ενεργεία πρωθυπουργός. Η απόφαση για την άρση της ασυλίας ανήκει τώρα στους δικαστές.
  • Μάρτιος 2011 Ο Μπερλουσκόνι πίσω στη δικαστική αίθουσα έπειτα από οκτώ χρόνια με την κατηγορία της φορολογικής απάτης για την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την οικογενειακή μιντιακή αυτοκρατορία.
  • Απρίλιος 2011 Όλα τα φώτα στραμμένα στο δικαστήριο του Μιλάνου. Ανοίγει η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ». Ο πρωθυπουργός αρνείται τις κατηγορίες για εκπνόρνευση ανηλίκου και κατάχρηση εξουσίας. Η Μαροκινή Ρούμπι δίνει συνεντεύξεις και τον υποστηρίζει.
  • Μάιος 2011 Συντριπτική ήττα της κεντροδεξιάς παράταξης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο «οχυρό» του Μιλάνου και τη Νάπολη, αλλά και την Τεργέστη και το Κάλιαρι της Σαρδηνίας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θα μετανιώσουν πικρά οι πολίτες, λέει ο πρωθυπουργός μετά το εκλογικό σοκ.
  • Μάιος 2011 Οι συνήγοροι του Μπερλουσκόνι δηλώνουν ότι η δίκη για το Ρούμπιγκειτ πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό δικαστήριο υπουργών. Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι ουδέποτε έχει πληρώσει για σεξ. Ένας επιχειρηματίας από το Μπάρι, που φέρεται να προμήθευε τις συνοδούς, θα οδηγηθεί μετέπειτα σε δίκη.
  • Μάιος 2011 Άλλος ένας μεταμεληθείς μαφιόζος έρχεται να «κάψει» τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο «πεντίτο» Τζοβάνι Μπρούσκα δηλώνει κατά την εκδίκαση της έφεσης του κεντροδεξιού γερουσιαστή Μαρτσέλο ντελ Ούλτρι ότι ο Μπερλουσκόνι πλήρωνε προστασία στην Κόζα Νόστρα.
  • Ιούνιος 2011 Πανωλεθρία για τον Καβαλιέρε στα δημοψηφίσματα που εξουδετερώνουν τα σχέδιά του για την επιστροφή της πυρηνικής ενέργειας στην Ιταλία και ακυρώνουν έναν ακόμη από τους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του νόμους με στόχο τη δικαστική ασυλία.
  • Ιούνιος 2011 «Μπερλουσκόνι, ο άνθρωπος που πήδ… μία ολόκληρη χώρα». Τη βεντέτα του με τον Ιταλό πρωθυπουργό συνεχίζει ο Economist με το εξώφυλλο του νέου τεύχους του, εξηγώντας γιατί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφού «πήδ… όλη την Ιταλία» θα συνεχίζει να στοιχειώνει τη Ρώμη για χρόνια.
  • Αύγουστος 2011 Οι πιέσεις των αγορών και η αύξηση στο κόστος δανεισμού της Ιταλίας αναγκάζουν τον Μπερλουσκόνι να επιταχύνει και να διευρύνει τα μέτρα λιτότητας με ζητούμενο έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό έως το 2013. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρεμβαίνει.
  • Σεπτέμβριος 2011 Η Standard & Poor’s είναι ο πρώτος από τους τρεις μεγάλους οίκους αξιολόγησης που υποβαθμίζουν την Ιταλία, ακόμη και αφότου η Βουλή περνά το δεύτερο πακέτο λιτότητας σε τρεις μήνες -ύψους 54 δις. ευρώ- για την περικοπή δαπανών.
  • Οκτώβριος 2011 Ασφυκτικές πλέον οι πιέσεις στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για παραίτηση. Αψηφώντας τους πάντες διακηρύττει πως δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση πέραν της δίκης του κυβέρνησης για την εγγύηση της σταθερότητας στην Ιταλία.
  • Νοέμβριος 2011 Εξέγερση στο Λαό της Ελευθερίας. Η πρωτοφανής ανταρσία μπερλουσκονικών βουλευτών στερεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στον Καβαλιέρε, ο οποίος ανακοινώνει ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας ότι θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση των μέτρων που απαιτούν οι Βρυξέλλες. Τέλος εποχής.

Ευαγγελία Μπίφη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024