Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο του Ολάντ εν πτήσει προς την Μέρκελ

Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο του Ολάντ εν πτήσει προς την Μέρκελ

Με... αστραπές και βροντές ξεκίνησε το παρθενικό ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο Βερολίνο για την «επίσημη πρώτη» με την Άνγκελα Μέρκελ. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Φρανσουά Ολάντ χτυπήθηκε από κεραυνό εν πτήσει προς το Βερολίνο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Παρίσι. Ο Ολάντ επιβιβάστηκε σε δεύτερο αεροσκάφος για το ταξίδι του στη γερμανική πρωτεύουσα..

Με… αστραπές και βροντές ξεκίνησε το παρθενικό ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο Βερολίνο για την «επίσημη πρώτη» με την Άνγκελα Μέρκελ. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Φρανσουά Ολάντ χτυπήθηκε από κεραυνό εν πτήσει προς το Βερολίνο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Ολάντ επιβιβάστηκε σε δεύτερο αεροσκάφος για το ταξίδι του στη γερμανική πρωτεύουσα, την «παρθενική» του επίσκεψη ως Γάλλος πρόεδρος στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ολάντ είχε τονίσει την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του ευρωπαϊκού Δημοσιονομικού Συμφώνου -θέση που είχε προκαλέσει την οργή της γερμανικής κυβέρνησης.

Η Μέρκελ, μετά το εμπάργκο στον Ολάντ μέχρι την εκλογή του, είχε δηλώσει πως περιμένει τον νέο Γάλλο πρόεδρο «με ανοικτές αγκάλες», προσβλέποντας σε συνεργασία μαζί του για «εμπλουτισμό» του Συμφώνου με πολιτικές που προωθούν την ανάπτυξη -χωρίς τροποποίησή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024