Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
2ΕΝ: Δυναμική παρουσία στην ENERGY PHOTOVOLTAIC’11

2ΕΝ: Δυναμική παρουσία στην ENERGY PHOTOVOLTAIC’11

Η 2ΕΝ (Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.) με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις από το 2006, συμμετέχει στην 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC’ 11.

Η 2ΕΝ (Εναλλακτική Ενεργειακή A.E.) με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις από το 2006, συμμετέχει στην 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC’ 11.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται 10 και πλέον χρόνια στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και ειδικότερα στις μετρήσεις αιολικού δυναμικού και την εκτίμηση ενεργειακής παραγωγής αιολικού πάρκου, στη μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, στην ανάπτυξη αυτόνομων μονάδων παροχής ενέργειας και στην εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης από βιομάζα.

Αναλαμβάνει όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται, από την προμήθεια των υλικών, την ανάλυση, τον σχεδιασμό και τις μελέτες, τις διαδικασίες αδειοδότησης και την κατασκευή, ως τη λειτουργία και τη συντήρηση των έργων. Επιπλέον, εγκαθιστά, παρακολουθεί και συντηρεί διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα τόσο σε στέγες όσο και σε αγροτεμάχια.

Στο ενεργητικό της καταγράφονται η εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία εκατοντάδων σταθμών μέτρησης αιολικού δυναμικού για πλήθος εταιρειών ελληνικών ή ξένων συμφερόντων. Επιπλέον στο χαρτοφυλάκιο των έργων της εντάσσονται τα ακόλουθα:

  • Εγκατάσταση δικτύου μετεωρολογικών σταθμών στην έρημο Gobi της Μογγολίας, στην Τουρκία, την Κύπρο, τη Λιβύη, την Αλβανία.
  • Συμμετοχή στην υλοποίηση του αιολικού χάρτη της Ελλάδας.
  • Μετρήσεις με δέσμιο αερόστατο και ραδιοβολίδες, για το Αστεροσκοπείο Αθηνών.
  • Μετρήσεις από απόσταση με τη χρήση LIDAR (WINDCUBE), εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα, την ασφάλεια και τη συνεχή λειτουργία του συστήματος.
  • Εκτίμηση αιολικού δυναμικού για μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων.
  • Micrositing & εκτίμηση της ενεργειακής παραγωγής για πάνω από 500MW αιολικών πάρκων για πλήθος εταιρειών.
  • Mελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων συνολικής ισχύος 2ΜW.

Αξιολόγηση επενδύσεων ΑΠΕ και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η 2ΕΝ, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο της πράσινης ενέργειας σε Ελλάδα αλλά και σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Κύπρος και η Λιβύη στοχεύει στην ενίσχυση του διεθνές δικτύου πωλήσεων. Η ανάπτυξη μετεωρολογικών συστημάτων, καινοτόμων αυτόνομων υβριδικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών σύμφωνα με διεθνή πρότυπα μέτρησης ποιότητας καθώς και η ανάπτυξη και κατασκευή ποιοτικων εργων ολοκληρώνουν τους στόχους της.

Το όραμά της εναρμονίζεται με τις αρχές της πράσινης ενέργειας, για λιγότερη εξάρτηση από το πετρέλαιο αλλά και όλες τις ρυπογόνες ενεργειακές μορφές,με τη μεγαλύτερη διείσδυση των ΑΠΕ στο ενεργειακό μίγμα της χώρας,την εξασφάλιση ενός πιο φυσικού περιβάλλοντος και τη βελτιωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας.

in.gr

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024