Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
OTE TV μέσω Conn-X

OTE TV μέσω Conn-X

Το τηλεοπτικό σήμα μπορεί να φτάσει στο σπίτι σας και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης και, στην προκειμένη περίπτωση, μέσω της υπηρεσίας Conn-X του ΟΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε ήδη συνδρομητής ΟΤΕ Conn-X, ανεξάρτητα από το εάν συνδέεστε στα 2 ή στα 24Mbps (θεωρητικές ταχύτητες), μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε εάν η γραμμή σας «σηκώνει» την υπηρεσία IPTV.

Το τηλεοπτικό σήμα μπορεί να φτάσει στο σπίτι σας και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης και, στην προκειμένη περίπτωση, μέσω της υπηρεσίας Conn-X του ΟΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε ήδη συνδρομητής ΟΤΕ Conn-X, ανεξάρτητα από το εάν συνδέεστε στα 2 ή στα 24Mbps (θεωρητικές ταχύτητες), μπορείτε να ζητήσετε να μάθετε εάν η γραμμή σας «σηκώνει» την υπηρεσία IPTV. (Για να μάθετε, καλέστε στο 13888, ή επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα του δικτύου του ΟΤΕ).

Σημειώστε μια μικρή λεπτομέρεια: δεν είναι απαραίτητο να αναβαθμίσετε σε σύνδεση έως 24Mbps για να έχετε την υπηρεσία OTE TV μέσω Conn-X (η ταχύτητα αφορά στην ευρυζωνική γραμμή, όχι στην ταχύτητα της σύνδεσής σας που ρυθμίζεται ανάλογα με την συνδρομή Conn-X που επιλέξατε).

  • Δείτε τα κανάλια του OTE TV μέσω Conn-X από το In.gr Τηλεόραση (δεν περιλαμβάνονται κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια, καθώς αυτό παραμένει προς το παρόν προνόμιο της δορυφορικής OTE TV).

Ίντερνετ, Ομιλία και OTE TV μέσω Conn-X με €45,80 το μήνα

Εάν δεν είστε συνδρομητές τηλεφωνίας και ADSL από τον ΟΤΕ και θέλετε IPTV (για τους λόγους που προαναφέραμε, π.χ. τις υπηρεσίες Video On Demand), απαιτείται να εγγραφείτε. Ο ΟΤΕ έχει δημιουργήσει πακέτα που περιλαμβάνουν σταθερή τηλεφωνία, πρόσβαση στο Ίντερνετ και την τηλεόραση.

Σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά και τους τιμοκαταλόγους, το μηνιαίο κόστος και για τις τρεις υπηρεσίες είναι:

  1. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: 180 λεπτά προς εθνικά σταθερά, 20 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 2Mbps και OTE Family Pack με 45,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με € 49,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,
  2. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: 250 λεπτά προς εθνικά σταθερά, 50 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 24Mbps και OTE Family Pack με 52,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με 56,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,
  3. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: απεριόριστη ομιλία προς εθνικά σταθερά, 30 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 2Mbps και OTE Family Pack με 54,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με 56,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία,
  4. Conn-x Internet+Ομιλία+Τηλεόραση που περιλαμβάνει: απεριόριστη ομιλία προς εθνικά σταθερά, 60 λεπτά προς εθνικά κινητά, σύνδεση έως 24Mbps και OTE Family Pack με 58,80 ευρώ τους πρώτους τέσσερις μήνες, μετά με 60,40 με 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.

Οι τιμές αυτές ισχύουν έως τις 10 Φεβρουαρίου 2012.

Σημειώστε ότι παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία OTE TV μέσω Conn-X μπορεί να παρέχεται στην περιοχή σας, αυτό δεν διασφαλίζει ότι την παροχή της υπηρεσίας. Η παροχή της λεγόμενης IPTV, όχι μόνο η OTE TV αλλά όλες, εξαρτάται από σειρά παραμέτρων που καθορίζουν την ταχύτητα της σύνδεσής σας: από την ποιότητα του χαλκού που φτάνει στο σπίτι σας, μέχρι την απόσταση και τις «μούφες» που σας χωρίζουν από το πλησιέστερο τηλεφωνικό κέντρο του παρόχου. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα δεν μπορεί να ελεγχθεί εκ των προτέρων, δηλαδή πριν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας IPTV. Εντούτοις, ο OTE μας βεβαιώνει ότι εάν ο τεχνικός της διαπιστώσει ότι η υπηρεσία IPTV δεν μπορεί να γίνει απρόσκοπτα (εμφανίζονται «σπασίματα» στην εικόνα) και μόνο τότε, ο συνδρομητής επιστρέφει τον αποκωδικοποιητή και δεν επιβαρύνεται με τέλος απενεργοποίησης ή άλλη χρέωση (π.χ. πάγιο για την υπηρεσία).

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν κάποιος βλέπει τηλεόραση μέσω ευρυζωνικής γραμμής, η ταχύτητα της σύνδεσης για άλλους σκοπούς (από τον υπολογιστή ή άλλες συνδεδεμένες συσκευές) μειώνεται. Μάλιστα, ο ΟΤΕ, όπως άλλωστε όλοι οι πάροχοι, προτείνουν να θέτετε τον αποκωδικοποιητή σε κατάσταση αναμονής (Stand by) όταν δεν βλέπετε OTE TV για να έχετε στη διάθεσή σας όλο το εύρος ζώνης.

O εξοπλισμός που απαιτείται είναι ο δρομολογητής (router), που παραδίδεται από τον ΟΤΕ (δωρεάν). Η τρέχουσα προσφορά προβλέπει δωρεάν και αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό δίσκο, ο οποίος μετά τη λήξη της θα πωλείται 120 ευρώ από τον ΟΤΕ. Ομοίως, ο αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο κοστίζει 180 ευρώ μετά τη λήξη της προσφοράς που μειώνει το κόστος του στα 49,90 ευρώ.

Τι σημαίνει Video On Demand κατά ΟΤΕ

Εάν μπορείτε να έχετε OTE TV μέσω Conn-X, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε υπηρεσίες κατ’απαίτηση, τις λεγόμενες υπηρεσίες Video On Demand, οι οποίες δεν παρέχονται μέσω δορυφόρου.

Ο ΟΤΕ τις υλοποιεί με δύο τρόπους: αφενός με την συνδρομητική υπηρεσία OTE Club On Demand, αφετέρου με το Cinema On Demand με πληρωμή ανά ταινία.

Το Club On Demand με ένα πρόσθετο μηνιαίο πάγιο 5 ευρώ το μήνα ανοίγει την πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και άλλο περιεχόμενο, το οποίο σας παρουσιάζει το In.gr Home Cinema αναλυτικά. Η προβολή δεν υπόκειται σε χρονικούς περιορισμούς (δεν χρειάζεται να δείτε την ταινία μέσα σε 24 ή 48 ώρες), ούτε περιορίζει τον αριθμό των προβολών της ίδιας ταινίας/σειράς/ντοκιμαντέρ κ.λπ., ούτε τον αριθμό των ταινιών που μπορεί να επιλέξει ο συνδρομητής στον ίδιο μήνα.

Το Cinema On Demand δεν επιβαρύνει το μηνιαίο σας λογαριασμό με επιπλέον πάγιο. Κάθε ταινία που σας ενδιαφέρει μπορείτε να την ενοικιάσετε ξεχωριστά, και στον κατάλογο των διαθέσιμων τίτλων περιλαμβάνονται και ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής. Στην περίπτωση του Cinema ωστόσο, οι ταινίες που ενοικιάζετε είναι διαθέσιμες μόνο για 24 ώρες.




In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024